Foto: Søren Meisner.
Foto: Søren Meisner.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

På X og Tværs af verden: Danseforestilling og udstilling om børn på flugt

Danseforestilling og udstilling om børn på flugt onsdag d. 14. februar kl. 12 og kl. 16. Mellem forestillingerne er det muligt at se en udstilling om børn på flugt

'Vi ses, Rafiq-e-man!' er en dokumentarisk danseforestilling om børn på flugt. Hvordan føles det, når skud tordner forbi din hoveddør? Hvad gør du, når dine forældre er bange? Hvordan er det, at flygte fra alt du kender til et helt fremmed land? Og hvor rejser drømmene hen, mens du venter? Teateravisen skrev om forestillingen: ”Medrivende autenticitet”. Forestillingen er produceret af danseteatret www.nextdoorproject.dk, og aldersgruppen er ca. 9-14 år og deres familier.

I samarbejde med Dansk Flygtningehjælp vises desuden en udstilling om børn på flugt. Her kan du via computerspil afprøve, hvordan det er at være et barn på flugt, du kan prøve at smage nødhjælpsmad, og du kan høre en ekspert fra Dansk Flygtningehjælp fortælle om vilkår for børn på flugt.

Hvis du bliver sulten, kan du købe mad leveret af Go Mad Catering.

Forestillingen er gratis, men det er nødvendigt at booke billet via Elværkets, Frederikssund Bibliotekernes eller Rejsestaldens hjemmeside, som også er de tre kulturinstitutioner, der sammen står for arrangementet.

Publiceret: 31. Januar 2018 18:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Lokalavisen Frederikssund