Kommunalvalg 2017
Torsdag afleverede Andreas Ryge (R), Ole Søbæk (K), Marianne Porsborg (LA) og Kasper Andersen (K) papirerne for at indgå valgforbund på rådhuset.
Torsdag afleverede Andreas Ryge (R), Ole Søbæk (K), Marianne Porsborg (LA) og Kasper Andersen (K) papirerne for at indgå valgforbund på rådhuset.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Officielt: K, R og LA indgår valgforbund

Torsdag afleverede partierne i fællesskab papirarbejdet på rådhuset

Af Jakob Markert

Torsdag eftermiddag blev det officielt. Partierne De Konservative, Radikale Venstre og Liberal Alliance indgår i valgforbund ved kommunalvalget i Frederikssund d. 21. november. For at markere dette var repræsentanter fra hvert af partierne mødt op på rådhuset, hvor de fik sig en snak og afleverede de underskrevne papirer.

“Vi er tre små partier, og igennem valgforbundet øger vi alle vores chance for at komme ind. Vi håber på at få et bredt byråd efter valget, der ikke kun er centreret omkring de store partier,” sagde Andreas Ryge (R).

Selvom partierne understregede, at de på trods af valgforbundet langt fra er enige om alt, så kunne de godt pege på mærkesager, som økonomien, det grønne område og folkeskolen, der binder dem sammen.

“Vi vil gerne have en større accept for nuancerne i debatten. Hos os har vi en meget liberal tilgang til det: Det gode argument skal vinde,” sagde Marianne Porsborg (LA).

Med det indgåede valgforbund kan de tre partier nu for alvor fokusere på valgkampen.

“Nu glæder vi os til valget. Vi har fået budgettet klaret, så nu kan valgkampen gå i gang. Vi håber da på, at alle tre partier bliver repræsenteret i byrådet efter valget,” sagde Ole Søbæk (K).

Publiceret: 10. Oktober 2017 09:27

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Lokalavisen Frederikssund

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt