Amerikansk sangskriver gæster Musik mellem Fjordene

Jægerspris Den 12. juli kl. 20 får Musik mellem Fjordene et fornemt besøg fra Nashville i USA. Det er den unge sangskriver, sanger og guitarist Anthony da Costa, der denne dag giver koncert i Rejsestaldens intime lokale i Jægerspris. Anthony da Costa tilhører den nye bølge af unge sangskrivere, der ikke er bange for at skrive sig ind i traditionen, men alligevel fremstår meget aktuelle og nutidige. Americana kalder de det med hel klar henvisning til disse rødder. Når man hører hans sange og hans måde at fremfører dem på får man da også hel klart associationer til Woody Guthrie og et par unge udgaver af Dylan og Springsteen. Her hjemme vil det nok være mest oplagt at drage sammenligninger til Carl Emil Petersen fra Ulige Numre. Det skulle nok være noget der falder i smag i Hornsherred. Dertil kommer at Anthony da Costa arbejder på et kunstnerisk meget højt niveau. Ud over at skrive god musik og vedkommende tekster er han også en eminent guitarist. Det betyder at han ofte benyttes som bandmusiker af andre kunstnere. Anthony da Costa har ved flere lejligheder optrådt på Tønder Festival, både solo og i forskellige andre sammenhænge. Altid med stor succes. Denne gang er han kun et kort smut i Danmark. Han giver et par koncerter i København og så denne unikke intime koncert hos os i Rejsestalden. Her bakkes kan op af den danske Americane guitarist MC Hansen. Billetterne kan købes på place2book.com Find det direkte link på musikmellemfjordene.blogspot.dk Der er bus til døren fra Frederikssund Station og Roskilde Station.

Publiceret 14 June 2018 00:00

SENESTE TV

Integration i Frederikssund kommune.

Jeg har gennem mit frivillige arbejde i Røde Kors, Dansk Flygtningehjælp, Venligboerne og privat mødt rigtig mange flygtninge de sidste 3 år.

Det har været og er berigende bekendtskaber og flere er blevet mine gode venner i dag.

Det har været spændende, at følge Kommunens indsatser og politik, og jeg må sige, at det meste har været fornuftigt nok! Sprogskolen, som vi har kontakt med, gør et fint arbejde og vi forsøger at hjælpe med lektier der. Tal dansk Cafeen i Frivilligstedet om torsdagen bliver stadig brugt, og dette giver også mening.

Uden for Frederikssund lyder det, at Integrationssteamet er rigtig gode, applaus til Jer!

I Dansk Flygtningehjælp er vi ret afhængige at § 18 midler, til at arrangere udflugter, købe kaffe mv til cafeen osv. Håber vi vil fortsætte med at modtage.

De fleste flygtninge jeg kender har fået job og er blevet selvforsørgende, hurra for dette! Det er dog hovedsagelig mændene.

Jeg kunne ønske mig at især kvinderne bliver hjulpet mere. De vil også gerne have egen indtægt og ikke skulle klare sig for mandens indtægt alene, det er svært.

Kunne man spørge ind til hvad de er gode til? Kulturen i mange lande lever på at drive små virksomheder. Kunne man hjælpe med at igangsætte en lille forretning i Frederikssunds tomme butikker. Det være sig en lille restaurant, syværksted, handel m.v. Her kunne et kursus i momsregnskab, hygiegne m.v. være en hjælp, og også en startkapital er nødvendig.

Huslejen i Frederikssunds tomme forretninger er temmelig høj ! Betaler vi skatteydere dette underskud for indehaverne ??

Der er stadig meget som kunne gøres hvis viljen og ”ud af boksen” tanker kunne indfinde sig.

Svensk jazz til Ejegod Jazzklub

slangerup Svenske Papa Piders Jazzband er et af Göteborgs mest populære jazzbands, og lørdag 27. oktober kommer det til Slangerup og spiller i Ejegod Jazzklub.

Papa Piders Jazzband var et af Göteborgs populæreste jazzbands fra begyndelsen af 1960’erne og cirka 25 år frem. Bandet, der blev et begreb i Göteborg, vandt et antal jazzkonkurrencer og var et af de første, der spillede udenlands. Da bandet stoppede i midten af 1980’erne, var tiden i 2010 inde til en ny start.

På initiativ af bandets trommeslager, Bosse Lindgren, har bandet fået en ny besætning, som kommer til Slangerup.

De spiller revival-jazz med megen sang og en del skiffle, som den blev spillet under det traditionelle boom i England, altså sådan musik, som spilles af f.eks. Acker Bilk, Ken Colyer og Chris Barber.

De håndplukkede musikanter med stor erfaring fra den europæiske jazzscene, hvilket garanterer et højt musikalsk niveau, spiller i Kingoskolens Teatersal på Strandstræde 28A i Slangerup

Læs mere om arrangementet på ejegodjazzklub.dk.

jbe

Fake News. Fake News.