Sådan så der ud sidste sommer, da vejarbejdet påFærgevej gik i gang. Nu lysner det, for arbejdet er snart slut. Foto: BM

Sådan så der ud sidste sommer, da vejarbejdet påFærgevej gik i gang. Nu lysner det, for arbejdet er snart slut. Foto: BM

Snart slut med vejarbejde på Færgevej

Istandsættelsen af Færgevej går nu ind i de sidste faser

Af
Af Birgitte Masson

Frederikssunds Færgevej har længe sat tålmodigheden på prøve, for de trafikanter som skulle gennem Frederikssund midtby i myldretiden.

Men nu lysner det, for snart går asfaltarbejdet ind i de sidste to faser, og fra ultimo juni skulle Færgevejsprojektet være helt afsluttet, det fortæller projektleder i Frederikssund Kommune, Vej og Trafik Nawzad Marouf:

“Vi har netop afsluttet asfaltarbejdet på cykelstierne, og planlægger at gå i gang med asfaltarbejdet på kørebanen mandag den 18. juni,” fortæller Marouf og uddyber:

“Men for at forberede asfaltarbejdet, skal der foretages affræsning af den dårlige belægning, og tilpasse kørebanen med hensyn til kantsten og afvanding. Det arbejde starter den 11. juni. “

Skaber flow i myldretiden

Nawzad Marouf fortæller, at man vil gøre alt for at reducere ulemperne for trafikanterne på Færgevej i denne periode. Med andre ord betyder det, at der om morgenen ikke vil blive arbejdet på det spor af kørebanen som fører mod byen, og om eftermiddagen vil der ikke blive arbejdet på det spor som fører ud af byen. Dermed skabes mest muligt flow i myldretidstrafikken.

Publiceret 18 May 2018 00:00

SENESTE TV

Barok i kirken

Onsdag den 3. juli lyder der velklingende barokmusik, som kan nydes i de helt rigtige omgivelser under Skibby Kirkes store hvælv, der gengiver stemningen og atmosfæren i musikken helt tæt på publikum.

Koncerten begynder klokken kl. 19.30, og du kan høre et helt nyt program med Bachs berømte Dobbeltkoncert for fløjte, barokviolin og cembalo, Vivaldis koncert "L'estro armonico” – Den harmoniske have, Couperins "Le Tic Toc Choc" – Vækkeuret, der løb løbsk! og ikke nok med det - Daquins "Le coucou" Gøgen, der ikke ville holde op med at kukke!

Programmet spilles af den italienske barokviolinist Roberto Falcone, fløjtenisten Mogens Friis og den svenske cembalist Anders Danman. Alle tre musikere er af international klasse med omfattende koncertvirksomhed både i Skandinavien og det øvrige Europa.