Gospelkoret KEFAS kommer snart til Frederikssund Kirke.

Gospelkoret KEFAS kommer snart til Frederikssund Kirke.

Koncert med Gospelkoret KEFAS

Gospelkoret KEFAS giver koncert i Frederikssund Kirke søndag d. 27. maj kl 19.30.

Korleder Jacob Asmussen fører sammen med 25 dygtige sangere tilhørerne igennem alle facetter af gospelmusikken, lige fra svedige uptempo-sange til de stille ballader, der taler til det inderste i hjertet.

KEFAS er et af de ældste gospelkor i Danmark, og korets historie er derfor også en vigtig del af historien om gospelmusik i Danmark.

Gospelkoret KEFAS blev grundlagt i 1975 af Peter Steinvig sammen med en gruppe unge i en metodistkirke på Nørrebro i København.

I dag hører koret hjemme i Jerusalemskirken, Metodistkirken i København. KEFAS har været korets navn siden starten. Det er det aramæiske ord for ”klippe” – det tilsvarende græske ord er Peter. Men selve klippen – det faste fundament, som er urokkeligt gennem alle livets gode og svære tider – er Jesus Kristus og troen på ham.

Koret ledes af dirigent, komponist og sanger Jacob Asmussen, som har været korets dirigent siden 2008.

Publiceret 18 May 2018 00:00

SENESTE TV

Barok i kirken

Onsdag den 3. juli lyder der velklingende barokmusik, som kan nydes i de helt rigtige omgivelser under Skibby Kirkes store hvælv, der gengiver stemningen og atmosfæren i musikken helt tæt på publikum.

Koncerten begynder klokken kl. 19.30, og du kan høre et helt nyt program med Bachs berømte Dobbeltkoncert for fløjte, barokviolin og cembalo, Vivaldis koncert "L'estro armonico” – Den harmoniske have, Couperins "Le Tic Toc Choc" – Vækkeuret, der løb løbsk! og ikke nok med det - Daquins "Le coucou" Gøgen, der ikke ville holde op med at kukke!

Programmet spilles af den italienske barokviolinist Roberto Falcone, fløjtenisten Mogens Friis og den svenske cembalist Anders Danman. Alle tre musikere er af international klasse med omfattende koncertvirksomhed både i Skandinavien og det øvrige Europa.