Folk plejer at holde sig til, og vente på at det store loppemarked åbner. Foto: De grønne spejdere

Folk plejer at holde sig til, og vente på at det store loppemarked åbner. Foto: De grønne spejdere

Lopper på Færgegården

I disse dage sættes der telte op, og de mange loppeting finder vej til Færgegården.

Endnu en gang er det nemlig de blå spejdere i Jægerspris, der sætter alle sejl til for at tjene penge til spejderarbejdet i Grevinde Danner Gruppe. Hele året er spejdere, forældre og ledere i gang med at samle ting fra velvillige sponsorer og private, der har gode ting, der kan bruges til det hyggelige loppemarked i de smukke omgivelser i Færgegårdens have.

Der er dømt hygge og godt humør, fra loppemarkedet åbner lørdag d. 2.juni kl. 10.

Som alle de tidligere år står en stor mængde mennesker klar til at foretage nogle gode kup, når afspærringen fjernes. Helt indtil søndag eftermiddag er der fine ting at købe.

Hvis gæsterne skulle blive sultne, er der mulighed for at købe lidt mad eller kaffe og kage eller en lille is. Der er også lotteri og tombolaer, med præmier. Spejderne er hele weekenden aktive på området, der bliver lavet bål, sovet i telte og i det hele taget gået til den.

Publiceret 17 May 2018 00:00

SENESTE TV

Mindeord om Knud Lindeløv

Lærer Knud Lindeløv, Frederikssund, blev født d. 25. august 1924 og døde d. 11. november 2018 i sit eget hjem.

Knud Lindeløv havde sin opvækst i Køng Præstegård.

Som uddannet lærer bosatte han sig sammen med sin hustru Aase Lindeløv i Frederikssund, hvor han blev ansat på Falkenborgskolen.

Da Marienlystskolen blev bygget, indgik han fra start af i lærerteamet der. Han underviste bl.a. i matematik, fysisk og kemi, indtil han gik på pension i 1984.

En del kender ham også for de ca. 50 huse, han tegnede og stod for opførelsen af i Frederikssund og omegn. Desuden var Knud i en årrække kirkesanger i Stenløse-Veksø sogn.

Knud Lindeløv efterlader sig 3 børn, 4 svigerbørn, 8 børnebørn og 12 oldebørn.

Knud Lindeløv vil blive husket for sit ihærdige engagement og gåpåmod overfor alskens udfordringer, sit intense nærvær og sin store kærlighed til familien. Æret være hans minde.

Bisættelse fra Frederikssund Kirke lørdag d. 24. november kl. 12.

Inga, Søren og Susanne Lindeløv