Flere tonstunge dampmaskiner vil du kunne opleve i Kulhuse på lørdag ved kroen mellem klokken 10.30 og 12.00. Pressefoto

Flere tonstunge dampmaskiner vil du kunne opleve i Kulhuse på lørdag ved kroen mellem klokken 10.30 og 12.00. Pressefoto

Færge får besøg af 100 år gamle gæst

På lørdag lastes M/F Columbus med en yderst sjælden og særlig last nemlig fire tonstung 100 år gamle dampmaskiner, som besøger TimeWinder i pinsedagene. Dampmaskinerne er kommet hele vejen fra England for at deltage på nostalgidagene i pinsen på Grønnessegaard Gods ved Hundested.

Maskinerne tager med færgen til Kulhuse, hvor de i tidsrummet cirka klokken 10.30 til 12 tager ophold ved Kulhuse Kro.

Til TimeWinder nostalgi-dage i pinsedagene vil man udover dampmaskiner kunne opleve mere end 20 forskellige veteranfly i luften over Hornsherred og Halsnæs. Blandt andet deltager Danmarks flymuseum fra Stauning med fire fly, og to fly med stjernemotorer vil også finde vej til det lokale luftrum.

Udover de gamle maskiner bydes der også på tivoli samt retro-musik, og der er et større område med levendegjort militærhistorie – både 1. og 2. verdenskrig. Nostalgidagene er åbne for publikum 19. maj, 20. maj og 21. maj.

Publiceret 17 May 2018 00:00

SENESTE TV

Mindeord om Knud Lindeløv

Lærer Knud Lindeløv, Frederikssund, blev født d. 25. august 1924 og døde d. 11. november 2018 i sit eget hjem.

Knud Lindeløv havde sin opvækst i Køng Præstegård.

Som uddannet lærer bosatte han sig sammen med sin hustru Aase Lindeløv i Frederikssund, hvor han blev ansat på Falkenborgskolen.

Da Marienlystskolen blev bygget, indgik han fra start af i lærerteamet der. Han underviste bl.a. i matematik, fysisk og kemi, indtil han gik på pension i 1984.

En del kender ham også for de ca. 50 huse, han tegnede og stod for opførelsen af i Frederikssund og omegn. Desuden var Knud i en årrække kirkesanger i Stenløse-Veksø sogn.

Knud Lindeløv efterlader sig 3 børn, 4 svigerbørn, 8 børnebørn og 12 oldebørn.

Knud Lindeløv vil blive husket for sit ihærdige engagement og gåpåmod overfor alskens udfordringer, sit intense nærvær og sin store kærlighed til familien. Æret være hans minde.

Bisættelse fra Frederikssund Kirke lørdag d. 24. november kl. 12.

Inga, Søren og Susanne Lindeløv