Der blev vanen tro kæmpet hårdt om placeringerne i første sving.

Der blev vanen tro kæmpet hårdt om placeringerne i første sving.

Drama før sejr kom i hus

Slangerup sikrede sig på hjemmebane årets første sejr i Speedway-ligaen

speedway For øjnene af over 1.000 tilskuere sikrede Slangerup Speedwayklub sig efter en mental tur i rutschebanen sejren over REgion VArde onsdag aften. Med to 4-2-sejre i de to første heats trak Slangerup fra start fra gæsterne, og alt tydede på en komfortabel hjemmesejr. Men så kom der tilsyneladende grus i maskinerier for de lokale publikumsfavoritter. Og på ét heat blev stillingen forvandlet fra 23-19 i hjemmeholdets favør til 24-24, da Varde sikrede sig både en første- og andenplads i samme heat. Herefter kom Slangerup bagud, og først i allersidste heat fik kørerne hevet sejren i land med slutcifrene 43-41, da man lavede en “bytter” og i det afgørende heat sikrede sig både første- og andenpladsen og dermed en 5-1-heatsejr.

Flere end 1000 tilskuere nød det gode vejr - og hjemmesejren.

Flere end 1000 tilskuere nød det gode vejr - og hjemmesejren.

Publiceret 17 May 2018 14:14

SENESTE TV

Mindeord om Knud Lindeløv

Lærer Knud Lindeløv, Frederikssund, blev født d. 25. august 1924 og døde d. 11. november 2018 i sit eget hjem.

Knud Lindeløv havde sin opvækst i Køng Præstegård.

Som uddannet lærer bosatte han sig sammen med sin hustru Aase Lindeløv i Frederikssund, hvor han blev ansat på Falkenborgskolen.

Da Marienlystskolen blev bygget, indgik han fra start af i lærerteamet der. Han underviste bl.a. i matematik, fysisk og kemi, indtil han gik på pension i 1984.

En del kender ham også for de ca. 50 huse, han tegnede og stod for opførelsen af i Frederikssund og omegn. Desuden var Knud i en årrække kirkesanger i Stenløse-Veksø sogn.

Knud Lindeløv efterlader sig 3 børn, 4 svigerbørn, 8 børnebørn og 12 oldebørn.

Knud Lindeløv vil blive husket for sit ihærdige engagement og gåpåmod overfor alskens udfordringer, sit intense nærvær og sin store kærlighed til familien. Æret være hans minde.

Bisættelse fra Frederikssund Kirke lørdag d. 24. november kl. 12.

Inga, Søren og Susanne Lindeløv