Der blev vanen tro kæmpet hårdt om placeringerne i første sving.

Der blev vanen tro kæmpet hårdt om placeringerne i første sving.

Drama før sejr kom i hus

Slangerup sikrede sig på hjemmebane årets første sejr i Speedway-ligaen

speedway For øjnene af over 1.000 tilskuere sikrede Slangerup Speedwayklub sig efter en mental tur i rutschebanen sejren over REgion VArde onsdag aften. Med to 4-2-sejre i de to første heats trak Slangerup fra start fra gæsterne, og alt tydede på en komfortabel hjemmesejr. Men så kom der tilsyneladende grus i maskinerier for de lokale publikumsfavoritter. Og på ét heat blev stillingen forvandlet fra 23-19 i hjemmeholdets favør til 24-24, da Varde sikrede sig både en første- og andenplads i samme heat. Herefter kom Slangerup bagud, og først i allersidste heat fik kørerne hevet sejren i land med slutcifrene 43-41, da man lavede en “bytter” og i det afgørende heat sikrede sig både første- og andenpladsen og dermed en 5-1-heatsejr.

Flere end 1000 tilskuere nød det gode vejr - og hjemmesejren.

Flere end 1000 tilskuere nød det gode vejr - og hjemmesejren.

Publiceret 17 May 2018 14:14

SENESTE TV

Bro gør Hornsherred attraktivt: Investor vil bygge 100 boliger

Ikast-firmaet Klimahuse A/S har en ny udstykning med omkring 100 boliger på vej ved Selsøvej i Skibby. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

Forslaget til en lokalplan for området er netop sendt til Frederikssund Kommune, oplyser Claus Keld Hansen, som er medejer af Klimahuse A/S til avisen.

Rejsegilde fejret med pølser og kakao

"Det er den bro, der kommer, som gør, at vi har kigget på den side af fjorden - det at man lige pludselig kan ramme Rådhuspladsen i København på tre kvarter, som nogle siger - eller det bliver i hvert fald væsentligt hurtigere end at køre omkring Roskilde. Skibby er en driftig by med en fantastisk natur, og der er alt det, man som familie har brug for, med nyt børnehus, skole og butikker," siger Claus Keld Hansen fra Klimahuse A/S til Frederiksborg Amts Avis.