57-årig sigtet for skur-brand

Ulovlig afbrænding af et skur på en mark i Skibby kan få konsekvenser for lokal mand

Af
Kenneth Tanzer

Kenneth Tanzer

En 57-årig mand fra Skibby er sigtet for overtrædelse af beredskabsloven efter en skur-brand på Østerbyvej ved Skuldelev.

Det oplyser Camilla Priegel, faglig koordinator hos Nordsjællands Politi i Frederikssund.

Anmeldelsen om en branden i Skibby kom tirsdag formiddag cirka kl. 11.53.

“Først var det vores opfattelse, at der var tale om en naturbrand, men det var i stedet en ulovlig afbrænding af et skur på en mark på Østerbyvej,” siger Camilla Priegel, som altså oplyser, at politiet har sigtet en mand fra Skibby.

Publiceret 16 May 2018 00:00

SENESTE TV

Barok i kirken

Onsdag den 3. juli lyder der velklingende barokmusik, som kan nydes i de helt rigtige omgivelser under Skibby Kirkes store hvælv, der gengiver stemningen og atmosfæren i musikken helt tæt på publikum.

Koncerten begynder klokken kl. 19.30, og du kan høre et helt nyt program med Bachs berømte Dobbeltkoncert for fløjte, barokviolin og cembalo, Vivaldis koncert "L'estro armonico” – Den harmoniske have, Couperins "Le Tic Toc Choc" – Vækkeuret, der løb løbsk! og ikke nok med det - Daquins "Le coucou" Gøgen, der ikke ville holde op med at kukke!

Programmet spilles af den italienske barokviolinist Roberto Falcone, fløjtenisten Mogens Friis og den svenske cembalist Anders Danman. Alle tre musikere er af international klasse med omfattende koncertvirksomhed både i Skandinavien og det øvrige Europa.