Orangeri, spa-bad og store tagterrasser er nogle af de faciliteter, som beboerne i det kommende, private plejecenter vil få adgang til. Foto: Attendo

Orangeri, spa-bad og store tagterrasser er nogle af de faciliteter, som beboerne i det kommende, private plejecenter vil få adgang til. Foto: Attendo

Nyt, privat plejecenter på vej:

Besøg byggepladsen og hør mere

Som mange ved, er Attendo i fuld gang med etableringen af et nyt og moderne privat plejecenter på Lærkevej 11 i Frederikssund – i gåafstand fra Sillebroens indkøbscenter og Frederikssund Station.

'Attendo Lærkevej' vil i løbet af foråret 2019 stå klar til at byde 72 beboere velkomne til et hus med bl.a. et hyggeligt orangeri, spa-bad og store tagterrasser.

'

I den forbindelse vil Attendo invitere alle interesserede borgere, foreninger, klubber, erhvervsdrivende m.fl. til rundvisning på byggepladsen fredag den 1. juni 2018 kl. 14.00 Lærkevej 11 (nabo til Lidl på A. C. Hansens Vej)

Det vil desuden være muligt at høre mere om bygge-/etableringsprocessen, plejecentrets tilbud og aktiviteter, anvisning til boligerne m.v.

Attendo byder efterfølgende på kaffe og kage på nærliggende café.

Tilmelding kan ske til viceregionschef Eva Koefoed på telefon 26 75 95 70 eller på info@attendo.dk senest den 25. maj.

Publiceret 15 May 2018 09:30

SENESTE TV

Året er startet godt for FC Fjordbold.

Lørdag eftermiddag vandt holdet igen, og har nu hentet fuld gevinst i begge kampe hidtil i 2019.

Men hvor sidste uges 6-1 sejr mod Albertlund IF blev hentet med flot spil og relativt overbevisende, så var der mere mudder i maskineriet i dagens hjemmekamp mod Nørrebro Futsal.

Møllegaardhallen dannede en flot ramme om kampen, og fra start lignede det igen, at Fjordbold ville spadsere sig til en overbevisende sejr, da man allerede efter tre minutters spil var foran 2-0 på mål af henholdsvis Brian Mengel og Marco Aurelio.

Men herfra mistede Fjordbold lidt gnisten og gæsterne spillede sig fint ind i kampen. På få minutter midt i første halvleg fik de også scoret to mål, og således kom gæsterne på omgangshøjde. På dette tidspunkt var kampen meget lige og bølgede frem og tilbage.

Kort før pausen fik hjemmeholdet så et vigtigt rygstød, da Marco Aurelio fik scoret til 3-2. Målet var til gengæld værd at vente på.

Brian Mengel spurtede frem i venstre side, hvorefter han spillede på tværs til Marco Aurelio, der med et elegant chip fik bolden over keeperen og i nettet.

I anden halvleg var Fjordbold fortsat ikke sprudlende som til at starte med, men de fik lukket mere ned for gæsterne, der havde vanskeligere ved at komme til afslutninger end i første halvleg.

Mål blev der ikke scoret mange af, og hjemmeholdet tillod sig endda at misse et straffespark undervejs. Men en af kampens store oplevelser var ligesom sidst Brian Mengel – og han fik lidt ro på holdet og hjemmepublikummet med målet til 4-2.

I kampens allersidste minut kom så også Morten Hauglund på scoringslisten, og dermed sluttede det 5-2. Et resultat, der får sejren til at fremstå mere overbevisende end den i virkeligheden var.

Skarphed og koncentration bliver to vigtige fokusområder, når FC Fjordbold spiller igen i den kommende weekend. Der venter nemlig København Futsal, som netop nu indtager 1. pladsen i Liga Øst. København har fortsat ikke tabt, men Fjordbold kan hænge optimismen på det faktum, at den omvendte kamp sluttede 4-4, og hvor Fjordbold i den grad var ovenpå flere gange undervejs.