Tyv løb med våben og smykker

En villa i Skibby er blevet udsat for indbrud

En villa på Hjortevænget i Skibby er i tidsrummet fra lørdag kl. 12.00 til mandag kl. 12.20 blevet udsat for indbrud. Det oplyser Nordsjællands Politi fra sin døgnrapport. Fra stedet blev der stjålet et våbenskab indeholdende jagtvåben og smykker. Ifølge politiet, så blev våbenskabet revet ned fra væggen, inden gerningsmanden flygtede via en kælderdør.

Publiceret 15 May 2018 00:00

SENESTE TV

Barok i kirken

Onsdag den 3. juli lyder der velklingende barokmusik, som kan nydes i de helt rigtige omgivelser under Skibby Kirkes store hvælv, der gengiver stemningen og atmosfæren i musikken helt tæt på publikum.

Koncerten begynder klokken kl. 19.30, og du kan høre et helt nyt program med Bachs berømte Dobbeltkoncert for fløjte, barokviolin og cembalo, Vivaldis koncert "L'estro armonico” – Den harmoniske have, Couperins "Le Tic Toc Choc" – Vækkeuret, der løb løbsk! og ikke nok med det - Daquins "Le coucou" Gøgen, der ikke ville holde op med at kukke!

Programmet spilles af den italienske barokviolinist Roberto Falcone, fløjtenisten Mogens Friis og den svenske cembalist Anders Danman. Alle tre musikere er af international klasse med omfattende koncertvirksomhed både i Skandinavien og det øvrige Europa.