Gadekærsmarked i høj sol

Af
Foto: Steen Westh

Vejret kunne ikke vise sig fra en flottere side, da det årlige Gadekærsmarked i Skuldelev fandt sted lørdag. For solen skinnede og luften var varm, noget som lokkede mange til byens gadekær.

De lokale indbyggere hyggede sig enten ved grillen, over et spil petanque eller slet og ret ved at slappe af med en kold øl og en hyggesnak sammen med naboen.

De mange boder med loppeting til en slik var tilmed noget, der trak folk udenbys fra til Gadekærsmarkedet.

Publiceret 15 May 2018 00:00

SENESTE TV

Bro gør Hornsherred attraktivt: Investor vil bygge 100 boliger

Ikast-firmaet Klimahuse A/S har en ny udstykning med omkring 100 boliger på vej ved Selsøvej i Skibby. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

Forslaget til en lokalplan for området er netop sendt til Frederikssund Kommune, oplyser Claus Keld Hansen, som er medejer af Klimahuse A/S til avisen.

Rejsegilde fejret med pølser og kakao

"Det er den bro, der kommer, som gør, at vi har kigget på den side af fjorden - det at man lige pludselig kan ramme Rådhuspladsen i København på tre kvarter, som nogle siger - eller det bliver i hvert fald væsentligt hurtigere end at køre omkring Roskilde. Skibby er en driftig by med en fantastisk natur, og der er alt det, man som familie har brug for, med nyt børnehus, skole og butikker," siger Claus Keld Hansen fra Klimahuse A/S til Frederiksborg Amts Avis.