Rie Rasmussen i front for Danser med Drenge

Rie Rasmussen i front for Danser med Drenge

Danser Med Drenge hittede i Slangerup

Arrangører kunne melde udsolgt flere uger før koncert

“Hvor er I bare mange, og hvor ser I bare godt ud. Har I noget imod, at vi taget et billede af jer?”

Med sådan en indledning på en koncert, er man da næsten sikker på at have hele salen med sig fra start.

Dét var da også, hvad Danser Med Drenge havde, da de lørdag aften gæstede Slangerup med hist som “Hvor længe vil du ydmyge dig” og “Er der nogen i himlen,” i bagagen.

Lige som flere andre steder kunne arrangørerne melde alt udsolgt flere uger forud for koncerten, der er en del af bandets 25 års jubilæumsturné.

Bandets debut-CD solgte i begyndelsen af 90'erne hele 200.000 eksemplarer, og siden da har bandet stort set formået at trække fulde huse, når de tog ud på landevejen.

Klaus Kjellerup var med i 80'-er-succesen Tøsedrengene, og grundlagde et lille årti efter Danser med Drenge, som nu har holdt i 25 år.

Klaus Kjellerup var med i 80'-er-succesen Tøsedrengene, og grundlagde et lille årti efter Danser med Drenge, som nu har holdt i 25 år.

Publiceret 15 May 2018 11:00

SENESTE TV

Året er startet godt for FC Fjordbold.

Lørdag eftermiddag vandt holdet igen, og har nu hentet fuld gevinst i begge kampe hidtil i 2019.

Men hvor sidste uges 6-1 sejr mod Albertlund IF blev hentet med flot spil og relativt overbevisende, så var der mere mudder i maskineriet i dagens hjemmekamp mod Nørrebro Futsal.

Møllegaardhallen dannede en flot ramme om kampen, og fra start lignede det igen, at Fjordbold ville spadsere sig til en overbevisende sejr, da man allerede efter tre minutters spil var foran 2-0 på mål af henholdsvis Brian Mengel og Marco Aurelio.

Men herfra mistede Fjordbold lidt gnisten og gæsterne spillede sig fint ind i kampen. På få minutter midt i første halvleg fik de også scoret to mål, og således kom gæsterne på omgangshøjde. På dette tidspunkt var kampen meget lige og bølgede frem og tilbage.

Kort før pausen fik hjemmeholdet så et vigtigt rygstød, da Marco Aurelio fik scoret til 3-2. Målet var til gengæld værd at vente på.

Brian Mengel spurtede frem i venstre side, hvorefter han spillede på tværs til Marco Aurelio, der med et elegant chip fik bolden over keeperen og i nettet.

I anden halvleg var Fjordbold fortsat ikke sprudlende som til at starte med, men de fik lukket mere ned for gæsterne, der havde vanskeligere ved at komme til afslutninger end i første halvleg.

Mål blev der ikke scoret mange af, og hjemmeholdet tillod sig endda at misse et straffespark undervejs. Men en af kampens store oplevelser var ligesom sidst Brian Mengel – og han fik lidt ro på holdet og hjemmepublikummet med målet til 4-2.

I kampens allersidste minut kom så også Morten Hauglund på scoringslisten, og dermed sluttede det 5-2. Et resultat, der får sejren til at fremstå mere overbevisende end den i virkeligheden var.

Skarphed og koncentration bliver to vigtige fokusområder, når FC Fjordbold spiller igen i den kommende weekend. Der venter nemlig København Futsal, som netop nu indtager 1. pladsen i Liga Øst. København har fortsat ikke tabt, men Fjordbold kan hænge optimismen på det faktum, at den omvendte kamp sluttede 4-4, og hvor Fjordbold i den grad var ovenpå flere gange undervejs.