Rie Rasmussen i front for Danser med Drenge

Rie Rasmussen i front for Danser med Drenge

Danser Med Drenge hittede i Slangerup

Arrangører kunne melde udsolgt flere uger før koncert

“Hvor er I bare mange, og hvor ser I bare godt ud. Har I noget imod, at vi taget et billede af jer?”

Med sådan en indledning på en koncert, er man da næsten sikker på at have hele salen med sig fra start.

Dét var da også, hvad Danser Med Drenge havde, da de lørdag aften gæstede Slangerup med hist som “Hvor længe vil du ydmyge dig” og “Er der nogen i himlen,” i bagagen.

Lige som flere andre steder kunne arrangørerne melde alt udsolgt flere uger forud for koncerten, der er en del af bandets 25 års jubilæumsturné.

Bandets debut-CD solgte i begyndelsen af 90'erne hele 200.000 eksemplarer, og siden da har bandet stort set formået at trække fulde huse, når de tog ud på landevejen.

Klaus Kjellerup var med i 80'-er-succesen Tøsedrengene, og grundlagde et lille årti efter Danser med Drenge, som nu har holdt i 25 år.

Klaus Kjellerup var med i 80'-er-succesen Tøsedrengene, og grundlagde et lille årti efter Danser med Drenge, som nu har holdt i 25 år.

Publiceret 15 May 2018 11:00

SENESTE TV

Barok i kirken

Onsdag den 3. juli lyder der velklingende barokmusik, som kan nydes i de helt rigtige omgivelser under Skibby Kirkes store hvælv, der gengiver stemningen og atmosfæren i musikken helt tæt på publikum.

Koncerten begynder klokken kl. 19.30, og du kan høre et helt nyt program med Bachs berømte Dobbeltkoncert for fløjte, barokviolin og cembalo, Vivaldis koncert "L'estro armonico” – Den harmoniske have, Couperins "Le Tic Toc Choc" – Vækkeuret, der løb løbsk! og ikke nok med det - Daquins "Le coucou" Gøgen, der ikke ville holde op med at kukke!

Programmet spilles af den italienske barokviolinist Roberto Falcone, fløjtenisten Mogens Friis og den svenske cembalist Anders Danman. Alle tre musikere er af international klasse med omfattende koncertvirksomhed både i Skandinavien og det øvrige Europa.