Arkivfoto

Arkivfoto

Aftentur til Knud Rasmussens Hus

Har du lyst til at se Knud Rasmussens Hus?

Det bliver muligt tirsdag den 29. maj, hvor der er afgang kl. 18.30 fra Oppe Sundby Sognehus, Roskildevej 187, hvor der arrangeres samkørsel.

“Vi kører direkte til Annekset ved siden af museet. Her får vi en introduktion til Knud Rasmussen og hans hus, mens vi nyder Kaffe og kage, som menighedsrådet medtager og giver. Inden vi går mod museet, indsamler vi pengene til entreen,” hedder det i en pressemeddelelse fra menighedsrådet.

Tilmelding senest tirsdag den 22. maj kl. 12.00 til kirkekontoret, tlf. 4731 1043.

Ved tilmelding bedes meddelt, om man ønsker køremulighed, eller om man har plads til ekstra personer i bilen.

Publiceret 15 May 2018 00:00

SENESTE TV

Barok i kirken

Onsdag den 3. juli lyder der velklingende barokmusik, som kan nydes i de helt rigtige omgivelser under Skibby Kirkes store hvælv, der gengiver stemningen og atmosfæren i musikken helt tæt på publikum.

Koncerten begynder klokken kl. 19.30, og du kan høre et helt nyt program med Bachs berømte Dobbeltkoncert for fløjte, barokviolin og cembalo, Vivaldis koncert "L'estro armonico” – Den harmoniske have, Couperins "Le Tic Toc Choc" – Vækkeuret, der løb løbsk! og ikke nok med det - Daquins "Le coucou" Gøgen, der ikke ville holde op med at kukke!

Programmet spilles af den italienske barokviolinist Roberto Falcone, fløjtenisten Mogens Friis og den svenske cembalist Anders Danman. Alle tre musikere er af international klasse med omfattende koncertvirksomhed både i Skandinavien og det øvrige Europa.