Lise Bjerre, indehaver af Bjerre Trykkeri og Forlag Aps, startede Netværket Netvirk, bl.a. fordi hun savnede kolleger at sparre med. I år er Netvirk omdannet til en forening med Lise Bjerre som formand. Foto: BM

Lise Bjerre, indehaver af Bjerre Trykkeri og Forlag Aps, startede Netværket Netvirk, bl.a. fordi hun savnede kolleger at sparre med. I år er Netvirk omdannet til en forening med Lise Bjerre som formand. Foto: BM

Ny forening gør små virksomheder større

Det giver ikke bare god sparring men også opgaver i kalenderen at være med i Netværket Netvirk. Det fortæller Lise Bjerre fra enkeltmandsvirksomheden Bjerre Trykkeri og Forlag Aps

Af
Af Birgitte Masson

Det var til dels behovet for sparring med andre ligesindede, der i april 2011 fik Lise Bjerre fra Bjerre Trykkeri og Forlag Aps til at etablere Netværket Netvirk. Men først i år blev Netvirk stiftet som en forening, hvor målgruppen primært er små og mellemstore firmaer i Frederikssund Kommune.

“Der er flere som jeg, der sidder i en enkeltmandsvirksomhed, og som indimellem godt kan savne kolleger at sparre med til de udfordringer der kan opstå i hverdagen,” fortæller Lise Bjerre, som gennem Netværket Netvirk ikke bare har lært nye mennesker at kende, men også fået småjobs qua det.

Hun nævner en virksomhedsejer, der var på besøg i foreningen for at fortælle om sin Gazellevirksomhed, som Bjerre Trykkeri og Forlag Aps efterfølgende har lavet nogle opgaver for.

“Som medlem af Netvirk skal man ikke umiddelbart tænke, at man får ekstra ordrer fra de øvrige i netværket. Det er mere noget med, at man får anbefalinger udenfor gruppen, den vej rundt har jeg efterhånden fået flere små-jobs,” fortæller Lise Bjerre.

Walk and talk under åben himmel

Gruppen tæller i dag 20 medlemmer. En af dem er en virksomhedsejer fra Fyn, som der´havde succes med sit firma, men til gengæld havde svært ved at komme igennem i Frederikssund. Her har Netvirk vist sig at være en effektiv måde at åbne døre på.

Netvirks medlemmer mødes en gang om måneden til foredrag, inspiration og sparring.

Men ikke alle møder er henlagt til Restaurant Kalvø i Frederikssund. En uformel 'Walk and talk' under åben himmel er også en mødeform, som bliver benyttet i Netvirk.

“Så får vi et emne stukket ud, som vi diskuterer i små grupper, mens vi går en tur,” fortæller Lise Bjerre og tilføjer:

“Jeg får altid nogle guldkorn med hjem. Måske er det små ting, men det er altid noget nyt man kan bruge.”

Du kan læse mere om foreningen på:

netvirk-frederikssund.dk

Publiceret 14 May 2018 00:00

SENESTE TV

Barok i kirken

Onsdag den 3. juli lyder der velklingende barokmusik, som kan nydes i de helt rigtige omgivelser under Skibby Kirkes store hvælv, der gengiver stemningen og atmosfæren i musikken helt tæt på publikum.

Koncerten begynder klokken kl. 19.30, og du kan høre et helt nyt program med Bachs berømte Dobbeltkoncert for fløjte, barokviolin og cembalo, Vivaldis koncert "L'estro armonico” – Den harmoniske have, Couperins "Le Tic Toc Choc" – Vækkeuret, der løb løbsk! og ikke nok med det - Daquins "Le coucou" Gøgen, der ikke ville holde op med at kukke!

Programmet spilles af den italienske barokviolinist Roberto Falcone, fløjtenisten Mogens Friis og den svenske cembalist Anders Danman. Alle tre musikere er af international klasse med omfattende koncertvirksomhed både i Skandinavien og det øvrige Europa.