Mørket er efter længere tids arbejde forsvundet fra Parkteatrets cafeområde, og sortimentet er udvidet.

Mørket er efter længere tids arbejde forsvundet fra Parkteatrets cafeområde, og sortimentet er udvidet.

Park Bio klar med nyt cafe-område

Lørdag d. 5. maj fra klokken 15-20 holder Parkteatret åbningsfest i forbindelse med åbningen af den nye Café, der foruden det sædvanlige biografudtræk bestående af popcorn, slik og cola, fremover kan byde på kolde- og varme drikke samt lette retter til biografens gæster. Om åbningen af cafeen fortæller den ene halvdel af Parkteatret ejerpar, Karen Nielsen: “Vi er glade for, at vi endelig kan byde indenfor i vores café, så vi nu er et skridt nærmere den totaloplevelse, vi ønsker at tilbyde vores gæster” På åbningsdagen holder cafeen åben fra klokken 15.00 - 20.00 og denne dag vil der være én gratis øl eller sodavand til de gæster, der skal i biografen for at se film.

Publiceret 04 May 2018 11:00

SENESTE TV

Barok i kirken

Onsdag den 3. juli lyder der velklingende barokmusik, som kan nydes i de helt rigtige omgivelser under Skibby Kirkes store hvælv, der gengiver stemningen og atmosfæren i musikken helt tæt på publikum.

Koncerten begynder klokken kl. 19.30, og du kan høre et helt nyt program med Bachs berømte Dobbeltkoncert for fløjte, barokviolin og cembalo, Vivaldis koncert "L'estro armonico” – Den harmoniske have, Couperins "Le Tic Toc Choc" – Vækkeuret, der løb løbsk! og ikke nok med det - Daquins "Le coucou" Gøgen, der ikke ville holde op med at kukke!

Programmet spilles af den italienske barokviolinist Roberto Falcone, fløjtenisten Mogens Friis og den svenske cembalist Anders Danman. Alle tre musikere er af international klasse med omfattende koncertvirksomhed både i Skandinavien og det øvrige Europa.