Hidsig biljagt:

Stak af fra uheld - det ville den påkørte ikke finde sig i

Bilisten, der er fra Frederikssund, fik noteret nummerpladen, og manden blev anholdt

Af
Finn Due Larsen

Finn Due Larsen

Et færdselsuheld udviklede sig lørdag sidst på eftermiddagen til en hidsig biljagt på A6.

Uheldet opstod ved 17.30-tiden i rundkørslen Frederiksborgvej-Frederikssundsvej i Ølstykke. En bilist havde tilsyneladende overset, at bilen foran ham havde sat farten ned på vej ind i rundkørslen, og kørte med 40 km/t op bagi bilen.

Det ville den påkørte bilist, en 28-årig mand fra Frederikssund, naturligvis gerne tale med den anden bilist om, men han stak af fra rundkørslen og åstedet og fortsatte ud på A6.

Det ville den 28-årige ikke finde sig i, og han satte efter bilen, ud på A6 i retning mod Roskilde.

Den forankørende bil speedede voldsomt op, og den 28-årige opgav at indhente ham. Han noterede sig nummerpladen, og at bilen havde krydset kommunegrænsen til Roskilde, og derfor kontaktede han Midt- og Vestsjællands Politi.

“Det førte til, at kollegerne i Midt- og Vestsjællands Politi fik ham anholdt”, siger Henrik Duus fra Nordsjællands Politi, der roser den 28-årige for indsatsen.

Den anholdte er en 23-årig mand fra Ølstykke. Han viste sig også at være spirituspåvirket.

Publiceret 09 April 2018 10:05

SENESTE TV

Mindeord om Knud Lindeløv

Lærer Knud Lindeløv, Frederikssund, blev født d. 25. august 1924 og døde d. 11. november 2018 i sit eget hjem.

Knud Lindeløv havde sin opvækst i Køng Præstegård.

Som uddannet lærer bosatte han sig sammen med sin hustru Aase Lindeløv i Frederikssund, hvor han blev ansat på Falkenborgskolen.

Da Marienlystskolen blev bygget, indgik han fra start af i lærerteamet der. Han underviste bl.a. i matematik, fysisk og kemi, indtil han gik på pension i 1984.

En del kender ham også for de ca. 50 huse, han tegnede og stod for opførelsen af i Frederikssund og omegn. Desuden var Knud i en årrække kirkesanger i Stenløse-Veksø sogn.

Knud Lindeløv efterlader sig 3 børn, 4 svigerbørn, 8 børnebørn og 12 oldebørn.

Knud Lindeløv vil blive husket for sit ihærdige engagement og gåpåmod overfor alskens udfordringer, sit intense nærvær og sin store kærlighed til familien. Æret være hans minde.

Bisættelse fra Frederikssund Kirke lørdag d. 24. november kl. 12.

Inga, Søren og Susanne Lindeløv