Trampestien - hvem skal holde den?

Debat af Agnete Nielsen, Selsøvej 24,

Skibby

Vi har nu fået en fin trampesti, som går fra Møllekrogen og op til Selsø kirke. Så langt så godt. Men nu er der bare det lille problem. Hvem skal holde den, så den er farbar? Nogle steder går det fint, andre steder er den svært fremkommelig, pg. af stikkende slåengrene som hænger og vokser ud over stien. Så er der en traktor som ikke rigtig har forståelse for at stien må og skal have en hvis bredde og farbarhed. Det kniber med at overholde dette.

Stien er et rigtig godt tiltag, da gåturen fra Møllekrogen og til Selsø Slot nu kan foregå i fred for bilerne på Selsøvej.

Så et forslag. Hvad med at sætte en bænk på bakken, Ca. halvvejs. Et godt sted til en pause og til at nyde synet ud over det nyetablerede vådområde. Hvor vi gerne skulle opleve et rigt fugleliv. Og så går turen ellers videre til et besøg på Selsø Slot, “den glemte herregård”.

Publiceret 01 April 2018 00:00

SENESTE TV

Året er startet godt for FC Fjordbold.

Lørdag eftermiddag vandt holdet igen, og har nu hentet fuld gevinst i begge kampe hidtil i 2019.

Men hvor sidste uges 6-1 sejr mod Albertlund IF blev hentet med flot spil og relativt overbevisende, så var der mere mudder i maskineriet i dagens hjemmekamp mod Nørrebro Futsal.

Møllegaardhallen dannede en flot ramme om kampen, og fra start lignede det igen, at Fjordbold ville spadsere sig til en overbevisende sejr, da man allerede efter tre minutters spil var foran 2-0 på mål af henholdsvis Brian Mengel og Marco Aurelio.

Men herfra mistede Fjordbold lidt gnisten og gæsterne spillede sig fint ind i kampen. På få minutter midt i første halvleg fik de også scoret to mål, og således kom gæsterne på omgangshøjde. På dette tidspunkt var kampen meget lige og bølgede frem og tilbage.

Kort før pausen fik hjemmeholdet så et vigtigt rygstød, da Marco Aurelio fik scoret til 3-2. Målet var til gengæld værd at vente på.

Brian Mengel spurtede frem i venstre side, hvorefter han spillede på tværs til Marco Aurelio, der med et elegant chip fik bolden over keeperen og i nettet.

I anden halvleg var Fjordbold fortsat ikke sprudlende som til at starte med, men de fik lukket mere ned for gæsterne, der havde vanskeligere ved at komme til afslutninger end i første halvleg.

Mål blev der ikke scoret mange af, og hjemmeholdet tillod sig endda at misse et straffespark undervejs. Men en af kampens store oplevelser var ligesom sidst Brian Mengel – og han fik lidt ro på holdet og hjemmepublikummet med målet til 4-2.

I kampens allersidste minut kom så også Morten Hauglund på scoringslisten, og dermed sluttede det 5-2. Et resultat, der får sejren til at fremstå mere overbevisende end den i virkeligheden var.

Skarphed og koncentration bliver to vigtige fokusområder, når FC Fjordbold spiller igen i den kommende weekend. Der venter nemlig København Futsal, som netop nu indtager 1. pladsen i Liga Øst. København har fortsat ikke tabt, men Fjordbold kan hænge optimismen på det faktum, at den omvendte kamp sluttede 4-4, og hvor Fjordbold i den grad var ovenpå flere gange undervejs.