Pas på i trafikken:

Flere uheld i weekenden

En ung cyklist blev ramt, men kom dog ikke alvorligt til skade

Af
Finn Due Larsen

Finn Due Larsen

Trafikken er langt fra afviklet problemfrit i Frederikssund-området i weekenden. Politiet melder om tre uheld i alt, ingen af dem dog med alvorlig personskade.
Fredag morgen, midt i myldretiden ved 8-tiden, blev en ung cyklist, en pige på 14 år, ramt af en bil i krydset ved Thorsvej og Odinsvej.
Ifølge politiet skete ulykken, da en personbil ville foretage et venstresving over cykelbanen, og her overså cyklisten. Pigen meldes som lettere tilskadekommen.
Fredag aften påkørte to biler hinanden i krydset ved Ågade og Ådalsvej, da den ene af dem kørte overfor rødt. Der er kun meldt om materiel skade.
Tidligt lørdag morgen ved 04-tiden var den gal i rundkørslen ved Strandvangen og Frederikssundsvej. Her kørte en bil tværs over græsarealet og ramte et vejskilt. Til alt held ramte bilen ingen andre trafikanter på vejen.
Føreren, en 18-årig mand fra Frederikssund, havde to passagerer med i bilen, men alle slap ifølge politiet med skrækken. Bilisten blev testet, og det viste sig at han havde kørt med kokain i blodet.

Publiceret 22 January 2018 11:22

Lokalavisen Frederikssund nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Frederikssund
SENESTE TV