Storstilet eftersøgning endte godt

Af
Af Birgitte Masson

En storstilet eftersøgning med hundepatruljer og helikoptere endte til alt held godt natten til torsdag. Forinden havde en 47-årig mand klokken ca. 19.30 forladt sit bosted på Stationsvej i Slangerup.
I følge politiets oplysninger ventede personalet et par timer, før de kontaktede politiet, i håb om at manden selv ville finde hjem. Men da han stadig ikke var dukket op klokken 22.30 kontaktede de politiet.
“Manden havde ingen gps eller mobiltelefon på sig. Og vi satte alt ind i eftersøgningen, med hundepatruljer fra Midt- og Vestsjællands Politi og en helikopter. Klokken 03.35 finder en politipatrulje den efterlyste gående på Hørup Skovvej,” oplyser Erik Andersen fra Nordsjællands Politi.

Publiceret 18 January 2018 00:00

Lokalavisen Frederikssund nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Frederikssund
SENESTE TV

Færgegården skruer tiden tilbage på Blå Nat

Rekreation, romancer og roulader - Frederikssund Museum, Færgegården, skruer tiden tilbage til 1960’ernes Danmark, når Jægerspris Hovedgade ’går i blåt’ den 1. juni. 1960’erne er et årti, som vi både kender som de glade tressere og en turbulent tid. Det er en tid med højkonjunktur, der bl.a. betyder en udflytning fra storbyen, kvindernes indtog på arbejdsmarkedet og mere rum til fritid, ferie og tilkøb af efterkrigstidens goder såsom bil, køleskab og tv. Det sætter sit præg på Danmarkskortet, hvor parcelhusene skyder op i forstæderne, mens sommerhusene bliver yndede tilflugtsmål. Den nye livstil sætter også præg på madkulturen, hvor kvinderne får mindre tid i køkkenet. Det betyder en drejning væk fra det sparsommelige og tidskrævende – og en helt ny bølge båret af overskud og interesse. 60’ere er dog også en tid med markører som rock’n’roll, sociale protester og et trykket politisk klima, hvor vi i år kan fejre 50-året for studenter- og ungdomsoprørerne i ’68.