Politiet om torsdagens solouheld i Ølstykke:

Bilist fik et ildebefindende

38-årig mand fra Frederikssund mistede herredømmet over sit køretøj og endte i overløbsbassinet i modsatte vejbane

Af
Kenneth Tanzer

Ifølge Nordsjællands Politi, så var det et pludseligt ildebefindende, der torsdag formiddag cirka kl. 11.33 fik en 38-årig mandlig bilist fra Frederikssund til at køre galt og ende i overløbsbassinet ved Ølstykke-krydset Frederikssundsvej/Dronning Ingrids Vej.
“Vi kan konstatere, at manden endte i den modsatte vejbane på Frederikssundsvejen i retning mod Frederikssund, fordi han fik et ildebefindende,” siger Henrik Laugesen, efterforskningskoordinator hos Nordsjællands Politi.

Ikke påvirket

Bilisten, der kørte i en Nissan Micra, blev kort efter soloulykken bragt til undersøgelse på Hillerød Sygehus, hvor han blev testet for indtagelse af stoffer.
“Han viste sig ikke at være påvirket, og han var heller ikke kommet alvorligt til skade,” siger Henrik Laugesen.

Publiceret 12 January 2018 00:00

Lokalavisen Frederikssund nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Frederikssund
SENESTE TV

Færgegården skruer tiden tilbage på Blå Nat

Rekreation, romancer og roulader - Frederikssund Museum, Færgegården, skruer tiden tilbage til 1960’ernes Danmark, når Jægerspris Hovedgade ’går i blåt’ den 1. juni. 1960’erne er et årti, som vi både kender som de glade tressere og en turbulent tid. Det er en tid med højkonjunktur, der bl.a. betyder en udflytning fra storbyen, kvindernes indtog på arbejdsmarkedet og mere rum til fritid, ferie og tilkøb af efterkrigstidens goder såsom bil, køleskab og tv. Det sætter sit præg på Danmarkskortet, hvor parcelhusene skyder op i forstæderne, mens sommerhusene bliver yndede tilflugtsmål. Den nye livstil sætter også præg på madkulturen, hvor kvinderne får mindre tid i køkkenet. Det betyder en drejning væk fra det sparsommelige og tidskrævende – og en helt ny bølge båret af overskud og interesse. 60’ere er dog også en tid med markører som rock’n’roll, sociale protester og et trykket politisk klima, hvor vi i år kan fejre 50-året for studenter- og ungdomsoprørerne i ’68.