Vildt sender mand i grøften

Af
Af Birgitte Masson

En 46-årig mand endte i grøften og bag en udløst airbag, da han forsøgte at undvige et dyr som løb over vejbanen.
Episoden fandt sted torsdag aften klokken 19.35 på Lindegårdsvej i Skibby, hvor manden kom kørende i sin varebil. Her forsøgte han at undvige et dyr, som sprang ud foran bilen.
Det resulterede i, at han kom ud i rabatten, og påkørte en kantpæl og et vejtræ. Det oplyser faglig koordinator Henrik Laugesen fra Nordsjællands Politi til Lokalavisen.

Publiceret 12 January 2018 00:00

Lokalavisen Frederikssund nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Frederikssund
SENESTE TV

Færgegården skruer tiden tilbage på Blå Nat

Rekreation, romancer og roulader - Frederikssund Museum, Færgegården, skruer tiden tilbage til 1960’ernes Danmark, når Jægerspris Hovedgade ’går i blåt’ den 1. juni. 1960’erne er et årti, som vi både kender som de glade tressere og en turbulent tid. Det er en tid med højkonjunktur, der bl.a. betyder en udflytning fra storbyen, kvindernes indtog på arbejdsmarkedet og mere rum til fritid, ferie og tilkøb af efterkrigstidens goder såsom bil, køleskab og tv. Det sætter sit præg på Danmarkskortet, hvor parcelhusene skyder op i forstæderne, mens sommerhusene bliver yndede tilflugtsmål. Den nye livstil sætter også præg på madkulturen, hvor kvinderne får mindre tid i køkkenet. Det betyder en drejning væk fra det sparsommelige og tidskrævende – og en helt ny bølge båret af overskud og interesse. 60’ere er dog også en tid med markører som rock’n’roll, sociale protester og et trykket politisk klima, hvor vi i år kan fejre 50-året for studenter- og ungdomsoprørerne i ’68.