Modig kvinde jagtede indbrudstyve

To indbrudstyve fik travlt med at komme væk, da de opdagede, at beboerne var hjemme

Af
Af Birgitte Masson

To indbrudstyve fik torsdag eftermiddag særdeles travlt med at komme væk, da det viste sig, at beboerne var hjemme i et hus på Banevænget i Slangerup.
Tyvene nåede kun lige at brække et vindue op, da husets beboere og deres voksne datter hørte et højt brag det værelse, som tyvene var ved at kravle ind i.
“Da tyvene ser dem, spurter de væk. Men datteren løber efter dem, og når næsten ind på dem, da de springer ind i en Volvo, der holder på en parkeringsplads i nærheden,” fortæller faglig koordinator hos Nordsjællands Politi Henrik Laugesen og fortsætter:
“Datteren stiller sig ud foran bilen. Men da hun ser, at føreren ikke har tænkt sig at stoppe, springer hun væk. Hun når dog at slå hårdt på bagerste venstre siderude, så hun slår sig til blods.”
Familien anmelder episoden klokken 13.55 og politiet sender flere patruljevogne til området. Men både flugtbil og gerningsmænd er som sunket i jorden.
Den ene gerningsmand beskrives som 18-22 år. 175-180 cm høj. Mørk i huden. Sort hår. Iført mørkeblå dunjakke, mørkeblå bukser og hvide sko. Manden bar en sort halsedisse over mund og næse.
Den anden gerningsmand var 18-22 år. 160-165 cm høj. Spinkel. Brun hud og med kort, sort hår. Han bar mørk jakke og bukser, og en sort halsedisse over mund og næse. Anmelder nåede at aflæse de først tegn på nummerpladen som var BE 3.

Publiceret 12 January 2018 00:00

SENESTE TV