14-årig dreng overfaldet på åben gade

14-årig dreng blev overfaldet af tre drenge på Kocksvej i Frederikssund. Nu efterlyser politiet vidner i sagen

Af
Af Birgitte Masson

Det var hverken mørkt eller øde, da en 14-årig dreng blev overfaldet af tre unge drenge onsdag eftermiddag.
Episoden udspillede sig på Kocksvej i Frederikssund, en vej, som med ensretningen af Færgevej, er særdeles befærdet i denne tid.
I følge Nordsjællands Politi blev den 14-årige dreng passet op af tre drenge klokken 16.25. Han blev revet ned bagfra, hvorefter han blev slået og sparket på af en af drengene. Efterfølgende stak de af, og den efter alt at dømme chokerede 14-årige dreng ringede til sin far, som kontaktede politiet umiddelbart efter.
Da drengen klagede over smerter i mellemgulvet blev han tilset af en læge på skadestuen, men i følge politiets oplysninger slap han med forskrækkelsen.
Den 14-årige fortæller, at han ikke kendte de tre drenge i forvejen. En af dem bar en grå Peak Performance jakke.
Nordsjællands Politi hører gerne fra eventuelle vidner til overfaldet, eller folk som har oplysninger i sagen.

Publiceret 04 January 2018 00:00

Lokalavisen Frederikssund nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Frederikssund
SENESTE TV

Færgegården skruer tiden tilbage på Blå Nat

Rekreation, romancer og roulader - Frederikssund Museum, Færgegården, skruer tiden tilbage til 1960’ernes Danmark, når Jægerspris Hovedgade ’går i blåt’ den 1. juni. 1960’erne er et årti, som vi både kender som de glade tressere og en turbulent tid. Det er en tid med højkonjunktur, der bl.a. betyder en udflytning fra storbyen, kvindernes indtog på arbejdsmarkedet og mere rum til fritid, ferie og tilkøb af efterkrigstidens goder såsom bil, køleskab og tv. Det sætter sit præg på Danmarkskortet, hvor parcelhusene skyder op i forstæderne, mens sommerhusene bliver yndede tilflugtsmål. Den nye livstil sætter også præg på madkulturen, hvor kvinderne får mindre tid i køkkenet. Det betyder en drejning væk fra det sparsommelige og tidskrævende – og en helt ny bølge båret af overskud og interesse. 60’ere er dog også en tid med markører som rock’n’roll, sociale protester og et trykket politisk klima, hvor vi i år kan fejre 50-året for studenter- og ungdomsoprørerne i ’68.