Mountain Top, hvis ejere tidligere på efteråret solgte virksomheden, er igen at finde på Børsens liste over vækst-gazeller.

Mountain Top, hvis ejere tidligere på efteråret solgte virksomheden, er igen at finde på Børsens liste over vækst-gazeller.

Årets vækstvirksomheder i Frederikssund er kåret

Ni lokale virksomheder på Børsens liste over erhvervs-gazeller

frederikssund Ni lokale virksomheder i Frederikssund Kommune er blevet kåret som såkaldte gazellevirksomheder af Dagbladet Børsen.
De ni virksomheder er altså dem med størst vækst i kommunen. Fem af de ni virksomheder er kåret for minimum tredje år i træk. Rekorden i kommunen er otte kåringer i streg og tilhører Mountain Top Industries ApS.
De lokale gazellevirksomheder er fordelt ud over hele kommunen. Både Skibby, Slangerup og Jægerspris er repræsenteret, foruden Frederikssund.
Den største vækst har transportvirksomheden CPH Trucking ApS i Skibby haft. En samlet vækst over de sidste fire år på 286 %. Det må siges at være imponerende særligt i betragtning af, at det er tredje gang, virksomheden er på listen.
Nummer to er elektronikleverandøren Power Technic ApS i Frederikssund med en vækst på 242 %. Også de er med for tredje gang. På tredjepladsen er Mountain Top Industries ApS, der leverer tilbehør til bilindustrien. Her har de sidste fire års vækst været på 213 %.
De øvrige seks lokale gazeller er:
Entreprenør & Anlæg Dan Jørgensen A/S, Slangerup.
Lobo Contract ApS, Frederikssund.
InfraCon ApS, Jægerspris.
Bang Nielsen ApS, Jægerspris.
Bo-Byg Jægerspris ApS, Jægerspris.
CR Hvidevarer ApS, Frederikssund.
Det er Dagbladet Børsen, der kårer årets gazellevirksomheder, der alle skal have haft mindst 10 ansatte i de sidste fire år. Der er i alt 2005 virksomheder på 2017-listen, heraf cirka 700 i hovedstadsområdet. De ni af dem kommer altså i 2017 fra Frederikssund Kommune.

Publiceret 16 December 2017 00:00