Trafikkaos i Frederikssund koster klip og bøder

Bilister, som svinger op på fortorvet eller kører mod ensretningen risikerer bøder og klip i kortet, det meddeler Nordsjællands Politi

Af
Af Birgitte Masson

'For ca. 14 dage siden valgte myndighederne at Færgevej skulle være ensrettet fra J.F. Willumsensvej og ind mod byen. I starten var der fuldt kaos, mange bilister havde tilsyneladende aldrig set et blåt skilt med teksten “Ensrettet” eller for den sags skyld et rundt, rødt skilt med en hvid streg igennem.' Sådan skriver Flemming Bülow på Facebook og fortsætter lidt længere inde i teksten:
'Her ca. 14 dage efter kører et stort antal bilister stadig mod ensretningen, når de skal hjem til fyraften'.
Og det er tilsyneladende ikke kun Flemming Bülow, som er fortørnet over hensynsløse og uansvarlige bilister. Flere har kommenteret Bülows Facebookopslag, fordi de har været vidne til, at børn var ved at blive kørt ned af bilister der kørte i den gale retning. Eller bilister som fortsatte kørslen ad fortorvet.
Onsdag klokken 16.52 gik en borger skridtet videre og kontaktede Nordsjællands Politi, for at anmelde fem bilister som kørte mod ensretningen på Færgevej. Og det får nu politiet til at reagere:
“Uanset om bilisterne kører mod ensretningen eller overtræder overhalingsbestemmelserne, så koster det 2.000 kroner i bøde og et klip i kortet,” siger faglig koordinator ved Nordsjællands Politi Erik Andersen. Han opfordrer på det kraftigste folk til at vise hensyn og overholde færdselsreglerne.

Publiceret 07 December 2017 00:00

Lokalavisen Frederikssund nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Frederikssund
SENESTE TV

DEBAT: "Nej, jeg vil ikke acceptere det!"

Der er allerede indtrådt fuldt indkøbsstop på folkeskolerne i Frederikssund Kommune!

Der varsles nu yderligere store besparelser på skoleområdet i kommunen.

Besparelser i en grad, så jeg vil spørge politikerne i byrådet, hvor deres smertegrænse går?

Er det ikke en af de mest grundlæggende kommunale opgaver at drive folkeskole?

Jeg ønsker at være konstruktiv. Jeg er en ’almindelig’ samfundsborger, der betaler min kommuneskat med glæde. Men hvorfor opleves skoletilbuddene så løbende som ringere og ringere?

Er det fordi forvaltningen og daværende byråd besluttede at ændre gennemgribende i strukturen, hvilket kombineret med ny skolereform skabte utrolig meget uro og usikkerhed? Uro og usikkerhed, som ellers endelig er ved at lægge sig lidt nu.

Er det fordi Vinge spøger, selvom alle siger nej?

Er det fordi politikerne lytter til et udueligt embedsværk?

Er det fordi politikerne i Frederikssund ikke ønsker den bedste folkeskole?

Er det fordi der pludseligt er voldsom nedgang i børnetallet?

Jeg spørger i øvrigt mig selv, hvordan en så stor nedgang i børnetallet kan komme som en overraskelse?

På børnehaveområdet var det kendt for år tilbage, at der var nedgang i børnetallet.

Uanset hvad, så kan mine børn ikke bruge disse forklaringer til noget – intet!

Og samtidig kan jeg læse, at det går fantastisk i Frederikssund Kommune. Driftsindtægterne er større end nogensinde! Aldrig har det gået bedre…

Tilmed forstår jeg, at vi skal prioritere vore ældre, der har betalt skat hele deres liv. Ja, der skal prioriteres i en kommune. Det er en af politikernes fornemste opgaver.

Under alle omstændigheder nægter jeg at acceptere yderligere forringelser for mine to børns skolegang i Frederikssund.

Hvad enten det skyldes Vinge, inkompetence i forvaltningen, politikere der ikke vægter folkeskolen eller hvad dælen årsagen nu er.

Jeg opfordrer hermed alle forældre med børn i folkeskolen i Frederikssund Kommune til at mobilisere sig.

Sig nej til disse besparelser!

I stedet for straks at løbe til privatskolerne – for det afstedkommer den nuværende retning - så skal vi engagere os i folkeskolen og stille krav til de politikere, vi har valgt ind i byrådet.