Mountainbike-klub hædret af DGI

Mountainbike-klubben Snake City Devils kåret som Årets Idrætsforening 2017 i DGI Nordsjælland

De seje mountainbike-folk fra Slangerup, Snake City Devils, blev overrasket med kåringen som Årets Idrætsforening 2017 på DGI Nordsjællands årsmøde tirsdag aften. Foreningens bestyrelse fik overrakt prisen og hæderen af Per Frost Henriksen fra DGI. Med prisen følger 5.000 kr. til foreningen.
Årets Idrætsforening i DGI Nordsjælland er en særlig anerkendelse til en medlemsforening der har markeret sig og gjort en forskel i det forløbne år. Med prisen følger udover hæder og ære 5.000 kr. til foreningen, som kan bruges på at styrke sammenhold og fælleskab yderligere.
Både brede og sikre
Snake City Devils er en nyere idrætsforening, på usædvanlig kort tid har skabt et solidt sammenhold med fokus på bredden og med plads til alle. Bestyrelsesformand Thomas Faurschou og hans foreningskollegaer har fokus på, at deres instruktører får en god uddannelse, så de kan give deres medlemmer gode færdigheder og teknisk kunnen. Dette sikrer færre ulykker og en masse dygtige og glade aktive i foreningen.
Fart på djævlesporet
Mountainbike djævlene fra Slangerup har skabt et stærkt miljø for deres idræt i et område, hvor der før var mangel på MTB ildsjæle og initiativ. Foreningen har således taget ansvaret for at bygge et mountainbike spor i Lystrup Skov. Der manglede et officielt spor i Slangerup og det nye såkaldte ”Djævlespor” har gjort en forskel for mountainbikene i området.
DGI Nordsjælland anerkender med prisen det store frivillige arbejde og de mange engagerede ledere og instruktører, som får Snake City Devils til at stå ud fra mængden.
pressemeddelelse

Publiceret 29 November 2017 09:00

SENESTE TV