DEBAT:

Overvågning giver tryghed!

Tobias Weische, Byrådskandidat i Frederikssund, Dansk Folkeparti.
Det skal være trygt at færdes i Frederikssund kommune.
Desværre har salg af narko, overfald i dagtimerne og skyder plaget vores kommune i 2017. Denne udvikling skal stoppes. Ingen skal være bange for, at gå hjem fra byen og ingen skal føle sig utryg på gaderne. Derfor skal vi have mere overvågning til, at forhindre kommende kriminelle handlinger og hjælpe med at efterforske gamle.
Kommunen skal sikre, at alle mulige værktøjer tages i brug til, at bekæmpe de kriminelle, her er overvågning et godt redskab.
Faktum omkring overvågning er, at de steder hvor overvågning er blevet implementeret, har det haft gode resultater. London er den hovedstad i Europa hvis gader og stræder er mest overvåget døgnet rundt, resultatet af dette er, at kriminalitet er faldet markant. I 2004 kunne briterne erfarer at den anmeldte kriminalitet er faldet med 73 %, hvis et fald i kriminalitet på hele 73% ikke er en overvældende succes for alle lovlydige borgere, så ved vi ikke hvad er.
Vi skal sikre intelligent og smart overvågning, selvfølgelig skal vi ikke gemme data eller kigge med over skuldrene på almindelige uskyldige menneskers færden på internettet, eller for den sags skyld plastre hele byen til med overvågningskameraer for at følge alles bevægelser, men vi skal sikre, at vi som samfund har mulighederne og værktøjerne til at gribe ind over for kriminelle.
Det begrænser ikke din og min frihed eller mistænkeliggøre en hel befolkning blot fordi man overvåger, nej, for det har betydning for vores alles liv og sikkerhed! Frederikssund skal ikke være en kommune hvor kriminelle kan føle sig trygge nogen steder! Overvågning er den lovlydige borgers usynlig sikkerhedsbetjent og den kriminelles værste mareridt.

Publiceret 14 November 2017 00:00

Lokalavisen Frederikssund nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Frederikssund
SENESTE TV