DEBAT:

Følger ikke med tiden

Chi-lun Ella Bøllin Jensen, Lyngerupvej, Gerlev, 3630 Jægerspris
Vores Borgmester og hans blå/røde folk følger desværre ikke med tiden!
Traditionen tro er der ikke gjort noget videre for Horns Herred og dens borgere med henblik på udvikling, de sidste 60 år. Og Frederikssund nuværende politikerne vil/kan ikke se hvilken værdi der findes her i Horns Herred! Hvad i alverden skal Frederikssund kommune med et alt for dyrt projekt som Vinge? - set i lyset når gode skoleprojekter bliver lukket og vi mangler cykelstier og lys på vejene, samt rigtig meget andet.
Det kan da heller ikke være rigtigt, at man som 90-årig ikke kan få 1/2 times hjemmehjælp hver 14 dag!
Det er da dejligt, at frivillige træder til og hjælper, men år kommunen ikke vil hjælpe de ældre, som har krav på det, burde borgerne have noget af deres skat retur!
Borgerne i de små landsbyer kan selv! Det har de bevist, og det skal kommunalbestyrelsen værdsætte og støtte op om - og ikke lukke ned for.
Og så skal kommunalbestyrelsen forstår, at det er en menneskeret at kunne klare sig selv - at arbejde og leve. Det må en kommune ikke stå i vejen for.
Alle borgere, som kan få et arbejde, har ret til et arbejde - det skal ikke stoppes, fordi bussen ikke kører, så borgerne ikke kan komme ud og hjem igen.
Hvis vi fik en letbane, som kørte fra fastlandet til hornsherreds små landsbyer (bropillerne fra 1932 fungerer endnu) - kunne alle borgere blive transporteret til og fra arbejde/gøremål, samt undgå bil- og bus-kø.
Det vil skabe vækst.
Folk vil flytte til. En letbane kører på el, og el er blevet billigere. Det vil koste lidt, men det er ingenting i forhold til de 60 år, hvor Hornsherred og borgerne gang på gang er blevet ignoreret og glemt!

Publiceret 14 November 2017 00:00

Lokalavisen Frederikssund nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Frederikssund
SENESTE TV