DEBAT:

Vi skal stå vagt om Hornsherreds biblioteker

Martin Kirchgässner (S)
kandidat til KV17
Vinkelvej 2
Skuldelev

På Hornsherred har vi i dag to små biblioteker i Skibby og Jægerspris som udover udlån danner ramme om babycafeer, mødelokaler for små foreninger og andre arrangementer, der er med til styrke lokalmiljøet.
De fungerer samtidig som 'åbne' biblioteker, hvor man med sit sygesikringsbevis kan få adgang til biblioteket helt frem til kl. 22. Det er en rigtig god og fleksibel løsning som mange borgere har gjort brug af, og især Skibby bibliotek er efter en omfattende renovering et rigtig rart sted at komme. Her kan man i ro mag i hyggelige omgivelser foretage sine lån af bøger, læse avis og få sig en kop kaffe. Se, det er det, vores skattekroner skal gå til.
Lad mig derfor sige klart og tydeligt: Når og hvis der kommer en beslutning om et nyt kulturhus i Frederikssund, må det på ingen måde blive på bekostning af de små biblioteker i Skibby og Jægerspris.
De er små oaser for både børn, unge og gamle, der gerne vil låne musik og bøger, læse avis eller have et mødested til foreningsliv, og det må aldrig blive sådan, at man skal passere fjorden for at få adgang til et kommunalt bibliotek.
Vi skal stå vagt om de små biblioteker på Hornsherred.

Publiceret 07 November 2017 10:00

Lokalavisen Frederikssund nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Frederikssund
SENESTE TV