DEBAT:

Slangerup har brug for et kulturhus

Carsten Cederholm (S)
kandidat til KV17
Kongensgade 17
Slangerup

Slangerup har længe savnet et kulturhus. Før kommunesammenlægningen blev der i Slangerup sat lighedstegn mellem idræt og kultur.
Skattekronerne gik til flotte idrætsfaciliteter, men ikke noget sted, hvor foreningerne kan låne lokaler, og hvor man kan holde arrangementer, der ikke relaterer sig til idræt.
Det er rigtig fint, at der nu investeres i idrætsfaciliteter i resten af kommunen; men der findes andet end idræt, der er værd at investere i, og Slangerup mangler et kulturhus.
I kommunen er der otte kommunale kulturhuse. I Frederikssund by er der Elværket, Langes Magasin og Pedersholm. Jægerspris har Rejsestalden og Mødestedet Hermon. Så er der Græse Gamle skole og Rytterskolen i store Rørbæk.
Jeg mener også, at kommunens næststørste by Slangerup bør have et kulturhus, hvor foreningerne kan låne lokaler, hvor der kan holdes arrangementer og hvor de unge kan få plads til et værested/café.
Det skal naturligvis først etableres, når pengene er der, ligesom det burde gælde, når der investeres i idrætsfaciliteter.

Publiceret 07 November 2017 10:00

Lokalavisen Frederikssund nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Frederikssund
SENESTE TV