Røveri på stationen:

Unge blev truet med slagvåben

En 18-årig mand fra Græsted og en 19-årig mand fra Gilleleje blev natten til søndag truet til at udlevere en jakke med kontanter på Frederikssund Station

Af
Kenneth Tanzer

Kenneth Tanzer

Nordsjællands Politi er på jagt efter to gerningsmænd, der natten til søndag udsatte to unge mennesker for et røveri på Frederikssund Station.
Røveriet fandt sted kl. 4.10, da en 18-årig mand fra Græsted og en 19-årig mand fra Gilleleje, ifølge Nordsjællands Politi, blev passet op af to ukendte personer.
“Med et sort slagvåben truede de to gerningsmænd den 19-årige mand til at udlevere sin sorte lyseblå Gant-jakke, hvori der lå kontanter og et sæt hovedtelefoner. Kort efter flygtede de fra stationen i en hvid Toyota Aygo,” siger Camilla Priegel, faglig koordinator hos Nordsjællands Politi.
Hun oplyser, at de to gerningsmænd formentlig var sammen med en kvinde, der var iført en brun jakke med pelskrave.
“Har nogen set eller hørt noget, som kan bruges i efterforskningen, så må de meget gerne kontakte os på telefon 114,” siger Camilla Priegel.

Brugbart signalement

De to gerningsmænd er begge beskrevet som mænd og cirka 175 centimeter høje. Den ene beskrives til at være cirka 15 år gammel, mørk i huden og med kort krøllet mørkt hår
Den anden er beskrevet til at være mellem 15 og 20 år gammel, asiatisk af udseende og med kort sort hår.

Publiceret 09 October 2017 00:00

Lokalavisen Frederikssund nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Frederikssund
SENESTE TV