Uheld i morgen-trafikken skabte kaos på bro

Først stødte to bilister sammen. Så fik cyklist en albue i brystet og måtte køres til observation på sygehuset. Vidneforklaringer skal afgøre, om 64-årig skal sigtes for vold

Af
Af Birgitte Masson

I forvejen er der store trafikale udfordringer forbundet med at passere Kronprins Frederiks Bro i myldretiden. Et færdselsuheld mandag morgen, hvor to modkørende biler ramte hinanden, gjorde ikke situationen bedre.
Og som om det ikke skabte rigeligt med trafikkaos på broen, så opstod der kort efter uheldet en episode mellem en cyklist og en 64-årig mand, som stod på cykelstien. Det bevirkede, at bilisterne blev yderligere forsinkede, da en ambulance skulle til.
I følge Henrik Duus fra Nordsjællands Politi, kom en kvinde af endnu uvisse årsager til at køre over i modsatte vejbane ved Kronprins Frederiks Bro. Her ramte hun en modkørende bilist, ligeledes en kvinde.
Det medførte kun mindre materiel skade på bilerne, men kvinden, som kørte over i modsatte vejbane, valgte alligevel at ringe efter sin ægtefælle, en 64-årig mand fra Frederikssund, som ankom kort efter.
De involverede parter stod i følge politiets oplysninger på cykelstien, hvor den ene cyklist efter den anden susede forbi.
En af cyklisterne var en mand, som klokken 07.25 kom kørende i retning mod Frederikssund. Han fortæller til politiet, at han ringede med ringeklokken for at gøre opmærksom på, at han kom kørende.
Han fortæller ligeledes til politiet, at den 64-årige mand, som stod på cykelstien, råbte: 'Så tag dog hensyn'. Efterfølgende løftede han i følge cyklisten armen, med det resultat at cyklisten kørte ind i hans albue.
Cyklisten fik umiddelbart efter smerter i brystet og blev svimmel. Der blev derfor ringet efter en ambulance, som kørte ham til observation på Hillerød Sygehus.
“Vi skal nu afhøre vidner og så efterfølgende vurdere, om der skal rejses en sigtelse mod den 64-årige for vold,” fortæller Henrik Duus og fortsætter:
“Den 64-årige fortæller selv, at han tilfældigvis bare løftede armen, i det øjeblik cyklisten passerede forbi.”

Publiceret 25 September 2017 00:00

SENESTE TV