Spadestik til fremtiden:

Nu skal Vinge centrum bygges

Efter manges års tilløb blev første spadestik til Vinge Centrum taget mandag eftermiddag

De første beboere i Vinge er allerede flyttet ind. Men i nær fremtid får de selskab af mange, mange flere. Mandag blev første spadestik til Vinge C nemlig taget i den efterårstunge muld mellem Frederikssund og Store Rørbæk. Bag opførelsen af centrum står AP Pension, der har indgået en aftale med Frederikssund Kommune om en investering på ca. en milliard kroner. Det praktiske arbejde, der blandt andet indebærer opførelsen af en allerede prisbelønnet S-togsstation, bliver udført af MT Højgaard. Arbejdet med Vinge Centrum betyder, at AP Pension får ansvaret for arbejdet med bymidten, der blandt andet skal rumme byggeri i op til otte etagers højde, ejer- og lejeboliger, erhvervslejemål, detailhandel og byggeri til offentlige formål.Publiceret 11 September 2017 15:00

SENESTE TV

Mindeord om Knud Lindeløv

Lærer Knud Lindeløv, Frederikssund, blev født d. 25. august 1924 og døde d. 11. november 2018 i sit eget hjem.

Knud Lindeløv havde sin opvækst i Køng Præstegård.

Som uddannet lærer bosatte han sig sammen med sin hustru Aase Lindeløv i Frederikssund, hvor han blev ansat på Falkenborgskolen.

Da Marienlystskolen blev bygget, indgik han fra start af i lærerteamet der. Han underviste bl.a. i matematik, fysisk og kemi, indtil han gik på pension i 1984.

En del kender ham også for de ca. 50 huse, han tegnede og stod for opførelsen af i Frederikssund og omegn. Desuden var Knud i en årrække kirkesanger i Stenløse-Veksø sogn.

Knud Lindeløv efterlader sig 3 børn, 4 svigerbørn, 8 børnebørn og 12 oldebørn.

Knud Lindeløv vil blive husket for sit ihærdige engagement og gåpåmod overfor alskens udfordringer, sit intense nærvær og sin store kærlighed til familien. Æret være hans minde.

Bisættelse fra Frederikssund Kirke lørdag d. 24. november kl. 12.

Inga, Søren og Susanne Lindeløv