Overskud trods hårde odds for byfest

Rekord på loppemarked reddede trods trængsler

Skibby Regn i massive mængder, et byfestløb, hvor indtægterne blev halveret i forhold til sidste år, og et aflyst havetraktor-ræs.
Udfordringerne har set udefra været til at få øje på ved dette års byfest i Skibby.
Alligevel er det en “rimeligt tilfreds” pr-ansvarlig for festen, Søren Andersen, der kan se tilbage på den forgangne weekend.
“Vejret taget i betragtning er det gået rimeligt godt. Vi er sikre på, vi får et overskud - blandt andet fordi vi igen i år satte rekord ved loppemarkedet. Sidste år omsatte vi for 100.000 kroner - i år var det 125.000 kroner,” konstaterer han.
Ifølge Søren Andersen var der generelt for få mennesker på pladsen i år.
“Tendensen er den samme fra flere andre steder, hvor man har byfester på vores størrelse. Udbuddet af underholdning i dag er så stort, at det ser ud til, at man får sværere og sværere ved at få opbakning til den type byfest, vi holder. Man kan se det på antallet af gæster, men man kan også mærke det på antallet af frivillige, hvor det i år først nærmest var på sidste-dagen, det lykkedes os at få det antal frivillige med, som vi har behov for. Derfor er vi nu nødt til at evaluere, om festen skal fortsætte på samme måde, eller om vi skal ændre konceptet,” fortæller Søren Andersen.

Publiceret 07 August 2017 11:00

SENESTE TV