UPDATE om Heimdalsvej:

Tre mænd er varetægtsfængslet - politiet vil høre fra ofre

Tre unge mænd er varetægtsfængslet for uro og grov kriminalitet på Heimdalsvej. Politiet ønsker at tale med flere unge, der har været udsat kriminaliteten

Af
Jesper Kappel

Jesper Kappel

Frihedsberøvelse, trusler, vold og afpresning. Sådan lyder sigtelsen mod tre unge
mænd, der er blevet varetægtsfængslet.
Den første mand på 21 år kommer fra Frederiksund området, og han blev anholdt onsdag og fængslet torsdag i 14 dage. Fredag morgen klokken 08.45 blev yderligere to mænd på 21 og 25 år anholdt, og de blev senere fredag varetægtsfængslet også i 14 dage. De to mænd er også fra Frederikssunds området, og de er blevet sigtet for de samme ulovligheder, som den første mand, fortæller Michael Gaml, der er politikommissær ved Nordsjællands Politi i Frederikssund.
“Med anholdelsen af de her tre mænd, mener vi, at vi har fået fat i nogle af de toneangivende i det kriminelle miljø omkring Heimdalsvej og i Frederikssund. Vi mener, at vi har fået fat i den rigtige gruppe af kriminelle, og vi kan ikke udelukke, at der kommer flere anholdelser de kommende dage,” siger Michael Gaml og fortsætter:
“Med disse anholdelser håber vi på, at vi kan genoprette roen i området omkring Heimdalsvej. Vi vil fortsætte med at patruljere i området, og vi vil fortsætte vores samarbejde med kommunen og boligselskaberne i kvarteret.”

Terrorisering af unge

Politiet i Frederikssund har brugt mange ressourcer på efterforskningen, som omhandler det seneste år. Her har man dannet sig et godt billede af terrorisering af de unge fra området. De kriminelle har for eksempel truet unge til at forstå, at de skylder penge. På den måde har de fået påført sig en gæld på måske 10.000 eller 20.000 eller 40.000 kroner. De unge har så for eksempel optaget kviklån, for at kunne betale “gælden” til de kriminelle.

Tale med flere ofrer

Politiet efterlyser nu flere personer, der har været udsat for disse kriminelle gerninger.
“Vi ved, at der er flere unge forurettede, der går rundt i området. Dem vil vi meget gerne tale med, så vi kan danne os et endnu bedre billede af omfanget af kriminaliteten,” slutter Michael Gaml.
Hvis der er unge, der vil komme med en anmeldelse i denne sag, skal man ringe på 114.

Publiceret 16 June 2017 00:00

Lokalavisen Frederikssund nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Frederikssund
SENESTE TV

Færgegården skruer tiden tilbage på Blå Nat

Rekreation, romancer og roulader - Frederikssund Museum, Færgegården, skruer tiden tilbage til 1960’ernes Danmark, når Jægerspris Hovedgade ’går i blåt’ den 1. juni. 1960’erne er et årti, som vi både kender som de glade tressere og en turbulent tid. Det er en tid med højkonjunktur, der bl.a. betyder en udflytning fra storbyen, kvindernes indtog på arbejdsmarkedet og mere rum til fritid, ferie og tilkøb af efterkrigstidens goder såsom bil, køleskab og tv. Det sætter sit præg på Danmarkskortet, hvor parcelhusene skyder op i forstæderne, mens sommerhusene bliver yndede tilflugtsmål. Den nye livstil sætter også præg på madkulturen, hvor kvinderne får mindre tid i køkkenet. Det betyder en drejning væk fra det sparsommelige og tidskrævende – og en helt ny bølge båret af overskud og interesse. 60’ere er dog også en tid med markører som rock’n’roll, sociale protester og et trykket politisk klima, hvor vi i år kan fejre 50-året for studenter- og ungdomsoprørerne i ’68.