Stort beløb stjålet fra hjem - Tyven er på video

Af
Jesper Kappel

Jesper Kappel

Et større kontantbeløb er stjålet fra en adresse på Sankt Jørgens Vej i Slangerup. Indbruddet skete onsdag formiddag kl. 11.21. Dette ved man, da der er videoovervågning af stedet. Overvågningen viser tyven så godt, at politiet vil kunne genkende manden, når de ser ham.
Tyven kom ind i huset ved at knuse en rude i en kælderdør, og han var så rundt i hele huset. Politiet siger, at på gerningstidspunktet havde manden mørke bukser på, blålig jakke og mørk hue. Højden og alderen er de ikke sikker på. Politiet fortæller, at de ikke umiddelbart kender manden, men som sagt at han kan genkendes på grund af videoen.

Publiceret 15 June 2017 00:00

Lokalavisen Frederikssund nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Frederikssund
SENESTE TV

Færgegården skruer tiden tilbage på Blå Nat

Rekreation, romancer og roulader - Frederikssund Museum, Færgegården, skruer tiden tilbage til 1960’ernes Danmark, når Jægerspris Hovedgade ’går i blåt’ den 1. juni. 1960’erne er et årti, som vi både kender som de glade tressere og en turbulent tid. Det er en tid med højkonjunktur, der bl.a. betyder en udflytning fra storbyen, kvindernes indtog på arbejdsmarkedet og mere rum til fritid, ferie og tilkøb af efterkrigstidens goder såsom bil, køleskab og tv. Det sætter sit præg på Danmarkskortet, hvor parcelhusene skyder op i forstæderne, mens sommerhusene bliver yndede tilflugtsmål. Den nye livstil sætter også præg på madkulturen, hvor kvinderne får mindre tid i køkkenet. Det betyder en drejning væk fra det sparsommelige og tidskrævende – og en helt ny bølge båret af overskud og interesse. 60’ere er dog også en tid med markører som rock’n’roll, sociale protester og et trykket politisk klima, hvor vi i år kan fejre 50-året for studenter- og ungdomsoprørerne i ’68.