Gratis Speedwaybøger i Slangerup

Onsdag den 17. maj kører Slangerup Speedway Klub årets første hjemmebanematch mod Region Varde, og ved den lejlighed vil de 300 første publikummer der passerer indgangen fra kl. 17.00 modtage et gratis eksemplar af journalisten Ib Søbys bog Speedwayliv 2. Ib Søby, der samtidig er stadionspeaker til matchen, har selv taget initiativet til at belønne en stor del af Slangerups trofaste speedwayfans. “Det var en forfærdelig aften den 21. april, da årets danske Grand Prix kvalifikation måtte aflyses – og publikum måtte sendes hjem. Da jeg nogle dage efter fik muligheden for at overtage restlageret af Speedwayliv 2 fra forlaget Muusmann, opstod ideen om at donere bøgerne til klubben og deres fans,” siger Ib Søby der i mange år var tv kommentator på dk4 og DR omkring speedway, og i 2010 blev hædret med guldnålen af Danmarks Motor Union. Speedwayliv 2, der udkom i 2014, indeholder en række fortællinger om dansk og international speedway, ligesom et af kapitlerne fokuserer på netop Slangerup Speedway Klubs historie.


Publiceret 16 May 2017 00:00

Lokalavisen Frederikssund nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Frederikssund
SENESTE TV

DEBAT: "Nej, jeg vil ikke acceptere det!"

Der er allerede indtrådt fuldt indkøbsstop på folkeskolerne i Frederikssund Kommune!

Der varsles nu yderligere store besparelser på skoleområdet i kommunen.

Besparelser i en grad, så jeg vil spørge politikerne i byrådet, hvor deres smertegrænse går?

Er det ikke en af de mest grundlæggende kommunale opgaver at drive folkeskole?

Jeg ønsker at være konstruktiv. Jeg er en ’almindelig’ samfundsborger, der betaler min kommuneskat med glæde. Men hvorfor opleves skoletilbuddene så løbende som ringere og ringere?

Er det fordi forvaltningen og daværende byråd besluttede at ændre gennemgribende i strukturen, hvilket kombineret med ny skolereform skabte utrolig meget uro og usikkerhed? Uro og usikkerhed, som ellers endelig er ved at lægge sig lidt nu.

Er det fordi Vinge spøger, selvom alle siger nej?

Er det fordi politikerne lytter til et udueligt embedsværk?

Er det fordi politikerne i Frederikssund ikke ønsker den bedste folkeskole?

Er det fordi der pludseligt er voldsom nedgang i børnetallet?

Jeg spørger i øvrigt mig selv, hvordan en så stor nedgang i børnetallet kan komme som en overraskelse?

På børnehaveområdet var det kendt for år tilbage, at der var nedgang i børnetallet.

Uanset hvad, så kan mine børn ikke bruge disse forklaringer til noget – intet!

Og samtidig kan jeg læse, at det går fantastisk i Frederikssund Kommune. Driftsindtægterne er større end nogensinde! Aldrig har det gået bedre…

Tilmed forstår jeg, at vi skal prioritere vore ældre, der har betalt skat hele deres liv. Ja, der skal prioriteres i en kommune. Det er en af politikernes fornemste opgaver.

Under alle omstændigheder nægter jeg at acceptere yderligere forringelser for mine to børns skolegang i Frederikssund.

Hvad enten det skyldes Vinge, inkompetence i forvaltningen, politikere der ikke vægter folkeskolen eller hvad dælen årsagen nu er.

Jeg opfordrer hermed alle forældre med børn i folkeskolen i Frederikssund Kommune til at mobilisere sig.

Sig nej til disse besparelser!

I stedet for straks at løbe til privatskolerne – for det afstedkommer den nuværende retning - så skal vi engagere os i folkeskolen og stille krav til de politikere, vi har valgt ind i byrådet.