Advarer mod stjålne speedway-billetter

Billetter til VM-kvalifikation i Slangerup stjålet under indbrud

Slangerup Nordsjællands Politi og Slangerup Speedwayklub advarer nu om, at der kan være stjålne billetter i omløb til årets helt store sportsbegivenhed i Slangerup; fredagens kvalifikationsløb til EM og VM-serien, hvor flere af landets allerbedste speedwaykørere er på banen. “Efter et indbrud i SuperBrugsen i Slangerup er der desværre et antal ulovlige billetter til løbet i omløb. Undlad venligst at modtage eller købe billetter fra andre kilder end SuperBrugsen eller Ticketmaster, og bliver du tilbudt billetter bedes du kontakte klubben eller Nordsjællands Politi,” skriver speedwayklubbens bestyrelse i et Facebook-opslag. @Mellanrubrik:Højt niveau Danmark har i år kun Nicki Pedersen og Niels Kr. Iversen i Grand Prix serien. Og skal der flere med, skal kørerne vise højt niveau. Første skridt tages fredag aften i Slangerup, hvorfra fem af de 16 kørere til speedway-braget går videre i VM-kvalifikationen. Feltet er vanvittigt tæt. Således er der adskillige kørere, der kan prale af VM-guld for hold, fem tidligere deltagere i Grand Prix-serien - og ikke mindst Slangerups egne kørere Mikkel Michelsen og Kenneth Hansen.

Publiceret 20 April 2017 08:30

Lokalavisen Frederikssund nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Frederikssund
SENESTE TV

DEBAT: "Nej, jeg vil ikke acceptere det!"

Der er allerede indtrådt fuldt indkøbsstop på folkeskolerne i Frederikssund Kommune!

Der varsles nu yderligere store besparelser på skoleområdet i kommunen.

Besparelser i en grad, så jeg vil spørge politikerne i byrådet, hvor deres smertegrænse går?

Er det ikke en af de mest grundlæggende kommunale opgaver at drive folkeskole?

Jeg ønsker at være konstruktiv. Jeg er en ’almindelig’ samfundsborger, der betaler min kommuneskat med glæde. Men hvorfor opleves skoletilbuddene så løbende som ringere og ringere?

Er det fordi forvaltningen og daværende byråd besluttede at ændre gennemgribende i strukturen, hvilket kombineret med ny skolereform skabte utrolig meget uro og usikkerhed? Uro og usikkerhed, som ellers endelig er ved at lægge sig lidt nu.

Er det fordi Vinge spøger, selvom alle siger nej?

Er det fordi politikerne lytter til et udueligt embedsværk?

Er det fordi politikerne i Frederikssund ikke ønsker den bedste folkeskole?

Er det fordi der pludseligt er voldsom nedgang i børnetallet?

Jeg spørger i øvrigt mig selv, hvordan en så stor nedgang i børnetallet kan komme som en overraskelse?

På børnehaveområdet var det kendt for år tilbage, at der var nedgang i børnetallet.

Uanset hvad, så kan mine børn ikke bruge disse forklaringer til noget – intet!

Og samtidig kan jeg læse, at det går fantastisk i Frederikssund Kommune. Driftsindtægterne er større end nogensinde! Aldrig har det gået bedre…

Tilmed forstår jeg, at vi skal prioritere vore ældre, der har betalt skat hele deres liv. Ja, der skal prioriteres i en kommune. Det er en af politikernes fornemste opgaver.

Under alle omstændigheder nægter jeg at acceptere yderligere forringelser for mine to børns skolegang i Frederikssund.

Hvad enten det skyldes Vinge, inkompetence i forvaltningen, politikere der ikke vægter folkeskolen eller hvad dælen årsagen nu er.

Jeg opfordrer hermed alle forældre med børn i folkeskolen i Frederikssund Kommune til at mobilisere sig.

Sig nej til disse besparelser!

I stedet for straks at løbe til privatskolerne – for det afstedkommer den nuværende retning - så skal vi engagere os i folkeskolen og stille krav til de politikere, vi har valgt ind i byrådet.