Butikstyve blev holdt tilbage med magt

Af
Jesper Kappel

Jesper Kappel

To unge mandlige butikstyve forsøgte at stikke af, da de blev taget på fersk gerning af butikkens detektiv. Derfor var detektiven nødt til at bruge magt og holde på dem hele tiden, indtil politiet kom.
Sådan var det fredag eftermiddag klokken 15:51 i Kvickly i Sillebroen Frederikssund. De to butikstyve havde været på besøg i butikken og stukket sodavand og slik ind under tøjet. Det blev altså set af detektiven. Både detektiven og de to unge butikstyve, der kommer fra Ølstykke, fik overfladiske skrammer. Politiet sigter de to mænd for butikstyveri, fortæller Nordsjællands Politi i Frederikssund.

Publiceret 09 January 2017 00:00

SENESTE TV

Mindeord om Knud Lindeløv

Lærer Knud Lindeløv, Frederikssund, blev født d. 25. august 1924 og døde d. 11. november 2018 i sit eget hjem.

Knud Lindeløv havde sin opvækst i Køng Præstegård.

Som uddannet lærer bosatte han sig sammen med sin hustru Aase Lindeløv i Frederikssund, hvor han blev ansat på Falkenborgskolen.

Da Marienlystskolen blev bygget, indgik han fra start af i lærerteamet der. Han underviste bl.a. i matematik, fysisk og kemi, indtil han gik på pension i 1984.

En del kender ham også for de ca. 50 huse, han tegnede og stod for opførelsen af i Frederikssund og omegn. Desuden var Knud i en årrække kirkesanger i Stenløse-Veksø sogn.

Knud Lindeløv efterlader sig 3 børn, 4 svigerbørn, 8 børnebørn og 12 oldebørn.

Knud Lindeløv vil blive husket for sit ihærdige engagement og gåpåmod overfor alskens udfordringer, sit intense nærvær og sin store kærlighed til familien. Æret være hans minde.

Bisættelse fra Frederikssund Kirke lørdag d. 24. november kl. 12.

Inga, Søren og Susanne Lindeløv