Efter pris:

Mountain Top vil indtage USA

Torsdadg blev Frederikssundparret Marie-Louise og Lars Bjerg kåret til landets bedste ejereledere

Marie-Louise og Lars Bjerg, ejerlederne bag Mountain Top Industries ApS, er netop kåret som Årets Ejerleder 2016 hos PwC i Hellerup. Med deres fremsyn, kundefokus og uovertrufne lederegenskaber har de skabt et væksteventyr som specialleverandør til pick-up-biler, lyder begrundelsen. Finanskrisen gav ejerlederne og ægteparret Marie-Louise og Lars Bjerg en mavepuster med et fald i omsætningen på 60 % i deres fælles virksomhed Mountain Top Industries. Udviklingen blev vendt med en god ledelses- og udviklingsmodel samt et stærkt kundefokus rettet mod ét enkelt kundesegment, hvilket i dag har ført til en position som markedsleder i Europa. De seneste seks til syv år er det gået stærkt med væksten, og virksomheden med hovedsæde i Frederikssund har ottedoblet sit bruttoresultatet siden 2009, mens antallet af medarbejdere er steget fra 20 til 170. ”Vinderen har formået at overleve nogle hårde år under krisen, og efter en stor indsats, hvor der blev skåret ind til benet forretningsmæssigt, har de kunnet accelerere ud af krisen med fuld fart. Tillykke til Marie-Louise og Lars Bjerg, der er velfortjente vindere af Årets Ejerleder 2016,” siger Jesper Møller Langvad, partner og SMV-markedsleder i PwC. Han fortsætter: ”Der er tale om en meget spændende virksomhed, som er modnet til vækst gennem stærke processer og uddelegering af ledelse. Og vækstpotentialet er fortsat markant– ikke mindst internationalt.”

Kundefokus

Hos Mountain Top Industries søger man hele tiden at optimere den værdi, som kunden oplever. Derfor er kundefokus og -tilfredshed ikke kun i fokus til direktionsmøderne, men i ligeså høj grad omdrejningspunktet for medarbejderne i produktionshallen. ”Marie-Louise og Lars Bjerg har skabt en virksomhed, hvor høj kvalitet, kreativitet og effektivitet er i højsædet. Med en stærk forståelse for vigtigheden af et tæt kundesamarbejde og en innovativ ledelse har de skabt et reelt væksteventyr og er de helt rette vindere af Årets Ejerleder 2016,” siger Mogens B. Sørensen, regionsdirektør i Nykredit. Hos Dansk Erhverv ser man vinderen af Årets Ejerleder som et fantastisk eksempel på, at stærke kundeforhold og høje vækstambitioner betaler sig. Og ambitionerne for fremtiden er der fortsat. Mountain Top Industries vil fordoble omsætningen i de kommende tre år ved at satse på det asiatiske og australske marked. På sigt drømmer ægteparret også om at indtage USA. ”Mountain Top Industries har vendt modgang til medgang og kan fremvise imponerende vækstrater i en meget konjunkturfølsom branche. Det har krævet hårdt arbejde, et dedikeret fokus på kunderne og et stort drive. Vinder af Årets Ejerleder 2016 kan derfor uden tvivl inspirere andre ejerledede virksomheder til at skabe vækst og arbejdspladser, der kan komme hele Danmark til gode,” siger Sigurd Schou Madsen, politisk konsulent i Dansk Erhverv.

Publiceret 11 November 2016 10:00

SENESTE TV

Barok i kirken

Onsdag den 3. juli lyder der velklingende barokmusik, som kan nydes i de helt rigtige omgivelser under Skibby Kirkes store hvælv, der gengiver stemningen og atmosfæren i musikken helt tæt på publikum.

Koncerten begynder klokken kl. 19.30, og du kan høre et helt nyt program med Bachs berømte Dobbeltkoncert for fløjte, barokviolin og cembalo, Vivaldis koncert "L'estro armonico” – Den harmoniske have, Couperins "Le Tic Toc Choc" – Vækkeuret, der løb løbsk! og ikke nok med det - Daquins "Le coucou" Gøgen, der ikke ville holde op med at kukke!

Programmet spilles af den italienske barokviolinist Roberto Falcone, fløjtenisten Mogens Friis og den svenske cembalist Anders Danman. Alle tre musikere er af international klasse med omfattende koncertvirksomhed både i Skandinavien og det øvrige Europa.