Foto: David Foli

Foto: David Foli

Halloween-fest i solen

Der var dømt græskarsnitning i efterårets solstråler hele søndagen i Jægerspris. Her var der mulighed for at snitte græskar-lygter, da den nye naturorganisation, PLAN BI, havde inviterede til Halloween-fest.
Mange børn og voksne prøvede kræfter med snitteriet, som foregik foran SuperBrugsen. Andre trillede en frøbombe i ler – til bierne selvfølgelig - eller spiste en skål græskarsuppe.
Børn fik malet ansigter, og humøret var så højt, som himlen var blå, skriver PLAN BI i en pressemeddelelse.
At PLAN Bi inviterede til græskarfest skyldes, at græskar gør det nemt at forklar selv små børn, hvorfor bierne er vigtige. Græskar sætter nemlig både han- og hun-blomster, så der skal en bi forbi, hvis der skal komme græskar ud af det.

Foto: David Foli

Foto: David Foli

Publiceret 01 November 2016 06:45

SENESTE TV

Bro gør Hornsherred attraktivt: Investor vil bygge 100 boliger

Ikast-firmaet Klimahuse A/S har en ny udstykning med omkring 100 boliger på vej ved Selsøvej i Skibby. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

Forslaget til en lokalplan for området er netop sendt til Frederikssund Kommune, oplyser Claus Keld Hansen, som er medejer af Klimahuse A/S til avisen.

Rejsegilde fejret med pølser og kakao

"Det er den bro, der kommer, som gør, at vi har kigget på den side af fjorden - det at man lige pludselig kan ramme Rådhuspladsen i København på tre kvarter, som nogle siger - eller det bliver i hvert fald væsentligt hurtigere end at køre omkring Roskilde. Skibby er en driftig by med en fantastisk natur, og der er alt det, man som familie har brug for, med nyt børnehus, skole og butikker," siger Claus Keld Hansen fra Klimahuse A/S til Frederiksborg Amts Avis.