Så skal der skæres græskar i Jægerspris

Så skal der skæres græskar i Jægerspris

Skær ansigter i Jægerspris

Plan Bi-Frederikssund og Coop inviterer til græskarsnitning og bi-hygge ved SuperBrugsen i Jægerspris søndag 30. oktober kl. 11-15.
Køb et græskar. Arrangørerne har knive, skeer og masser af mønstre, så man kan snitte sit eget, flotte græskarhoved.
SuperBrugsen byder på gratis græskarsuppe og sælger øl og vand.
Hos Plan Bi kan man bygge sit eget bi-hotel og høre om, hvorfor vi slet ikke ville have nogle græskar, hvis det ikke var for bierne. jesl

Publiceret 28 October 2016 08:45

SENESTE TV

Bro gør Hornsherred attraktivt: Investor vil bygge 100 boliger

Ikast-firmaet Klimahuse A/S har en ny udstykning med omkring 100 boliger på vej ved Selsøvej i Skibby. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

Forslaget til en lokalplan for området er netop sendt til Frederikssund Kommune, oplyser Claus Keld Hansen, som er medejer af Klimahuse A/S til avisen.

Rejsegilde fejret med pølser og kakao

"Det er den bro, der kommer, som gør, at vi har kigget på den side af fjorden - det at man lige pludselig kan ramme Rådhuspladsen i København på tre kvarter, som nogle siger - eller det bliver i hvert fald væsentligt hurtigere end at køre omkring Roskilde. Skibby er en driftig by med en fantastisk natur, og der er alt det, man som familie har brug for, med nyt børnehus, skole og butikker," siger Claus Keld Hansen fra Klimahuse A/S til Frederiksborg Amts Avis.