I samarbejde med Tivoli sætter din lokalavis nu billetter og turpas på højkant i en underholdende online-konkurrence.

I samarbejde med Tivoli sætter din lokalavis nu billetter og turpas på højkant i en underholdende online-konkurrence.

Vind Tivoli-tur for hele familien og bliv opdateret på de lokale nyheder

I samarbejde med Tivoli sætter din lokalavis gang i en online-konkurrence, hvor vi trækker lod om fire entrébilletter og turpas til den gamle have

Af
Helene Stolle

Selvom det er blevet efterår, byder Tivoli traditionen tro nu indenfor til en overdådig halloween, hvor der både er uhygge og hygge for hele familien. Din lokalavis sætter nemlig i samarbejde med den gamle have gang i en online-konkurrence, hvor du kan vinde fire entrébilletter og turpas til en samlet værdi på 1.360 kroner.
Det eneste, du skal gøre, er at klikke her, så kommer du ind til den underholdende quiz om din viden om både Tivoli og din lokalavis - og her finder du også ud af, hvordan du på en let og overskuelig måde kan holde dig ajour på de lokale nyheder og kulturelle begivenheder, der finder sted i netop din kommune.
Rigtig mange læsere er i dag allerede tilmeldt vores nyhedsbrev. Samlet set har Politikens Lokalaviser flere end 40.000 daglige modtagere af nyhedsbrevet, og de fleste af dem har også liket vores facebookside, hvor vi også deler de bedste lokale nyheder - det håber vi også, at du har gjort?

De næste to uger

Konkurrencen om de fire entrébilletter og turpas løber hen over de kommende to uger - og de heldige vindere kan vælge enten af bruge dem her i halloweentiden, hvor zombierne vandrer rundt i haven blandt gæsterne og de mange tusinde græskar, eller de kan vente med at bruge dem til jul. Billetterne gælder nemlig for hele sæson 2016.
Vinderne trækkes torsdag den 28. oktober og offentliggøres her på sitet. 

Halloween er ikke kun uhygge i Tivoli, for de mindste er der nemlig også en hyggelig Rasmus Klump forestilling

Halloween er ikke kun uhygge i Tivoli, for de mindste er der nemlig også en hyggelig Rasmus Klump forestilling

En tur i spøgelsestoget kan det også blive til i Tivoli.

En tur i spøgelsestoget kan det også blive til i Tivoli.

Publiceret 15 October 2016 05:00

SENESTE TV

Mindeord om Knud Lindeløv

Lærer Knud Lindeløv, Frederikssund, blev født d. 25. august 1924 og døde d. 11. november 2018 i sit eget hjem.

Knud Lindeløv havde sin opvækst i Køng Præstegård.

Som uddannet lærer bosatte han sig sammen med sin hustru Aase Lindeløv i Frederikssund, hvor han blev ansat på Falkenborgskolen.

Da Marienlystskolen blev bygget, indgik han fra start af i lærerteamet der. Han underviste bl.a. i matematik, fysisk og kemi, indtil han gik på pension i 1984.

En del kender ham også for de ca. 50 huse, han tegnede og stod for opførelsen af i Frederikssund og omegn. Desuden var Knud i en årrække kirkesanger i Stenløse-Veksø sogn.

Knud Lindeløv efterlader sig 3 børn, 4 svigerbørn, 8 børnebørn og 12 oldebørn.

Knud Lindeløv vil blive husket for sit ihærdige engagement og gåpåmod overfor alskens udfordringer, sit intense nærvær og sin store kærlighed til familien. Æret være hans minde.

Bisættelse fra Frederikssund Kirke lørdag d. 24. november kl. 12.

Inga, Søren og Susanne Lindeløv