Sommeropera i Selsø kirke

Torsdag den 4. august kan man høre det bedste fra operaens verden i Selsø kirke

Af
Af Susanne Bundgaard

Det bedste fra operaens verden og nordiske sange samt romancer. Det er hvad, Selsø kirke byder på den 4. august, når der er klassisk sommerkoncert.
Sopranen Anna Carina Sundstedt, barytonen Lars Fosser og pianisten Henrik Metz fremfører nordiske sange og romancer af Peterson-Berger, Carl Nielsen og italienske værker af Puccini, Tosti, Verdi og Mozart.
Der er lagt op en skøn sommerkoncert for for både øret, øjet og sindet. Selsø kirke har en pragtfuld akustik og et smukt barokinteriør, som kan nydes i stearinlysenes skær og de oplyste lysekroner.
Publikum kommer helt tæt på de optrædende og musikken.
I pausen kan man nyde et glas vin eller vand, mens man ser den smukke udsigt over søen og fuglereservatet. Og inden koncerten kan man spise sin medbragte mad ved bænke og borde ved parkeringspladsen med den pragtfulde panoramaudsigt til fjord og sø.
I august kan du se frem til smukke toner af.
Koncerten finder sted klokken 19.30.

null

Publiceret 22 July 2016 10:20

SENESTE TV

Mindeord om Knud Lindeløv

Lærer Knud Lindeløv, Frederikssund, blev født d. 25. august 1924 og døde d. 11. november 2018 i sit eget hjem.

Knud Lindeløv havde sin opvækst i Køng Præstegård.

Som uddannet lærer bosatte han sig sammen med sin hustru Aase Lindeløv i Frederikssund, hvor han blev ansat på Falkenborgskolen.

Da Marienlystskolen blev bygget, indgik han fra start af i lærerteamet der. Han underviste bl.a. i matematik, fysisk og kemi, indtil han gik på pension i 1984.

En del kender ham også for de ca. 50 huse, han tegnede og stod for opførelsen af i Frederikssund og omegn. Desuden var Knud i en årrække kirkesanger i Stenløse-Veksø sogn.

Knud Lindeløv efterlader sig 3 børn, 4 svigerbørn, 8 børnebørn og 12 oldebørn.

Knud Lindeløv vil blive husket for sit ihærdige engagement og gåpåmod overfor alskens udfordringer, sit intense nærvær og sin store kærlighed til familien. Æret være hans minde.

Bisættelse fra Frederikssund Kirke lørdag d. 24. november kl. 12.

Inga, Søren og Susanne Lindeløv