Den sociale opslagstavle boblberg.dk bruges allerede af aktive seniorer i en række kommuner, og 1. september åbner den også i Frederikssund. Pressefoto

Den sociale opslagstavle boblberg.dk bruges allerede af aktive seniorer i en række kommuner, og 1. september åbner den også i Frederikssund. Pressefoto

Aktive seniorer finder sammen på nettet

Social opslagstavle på nettet åbner i Frederikssund 1. september

Selvom håret er blevet tyndere, og de aktive år på arbejdsmarkedet er slut, er det stadig vigtigt at holde kroppen ved lige gennem sport og en aktiv alderdom.
Det kan blandt andet netsiden boblberg.dk hjælpe til med. Den bruges allerede flittigt i en række kommuner og 1. september åbner den i Frederikssund.
Boblberg.dk er en form for social opslagstavle på nettet, hvor folk kan mødes gennem fælles interesser og aktiviteter.
Mange seniorer får blod på tanden i forhold til internettet, og flere og flere bruger boblberg.dk, når der skal etableres kontakt til andre at vandre, spille squash og træne sammen med.

DGI arrangerer festival

Lørdag 17. september, inviterer DGI Nordsjælland alle over 60 til Sport+ festival, hvor fokus igen er på det sunde og aktive seniorliv.
Her vil boblberg.dk være inviteret, hvor de vil hjælpe borgerne med at komme i gang på portalen og fortælle om de gode historier, som allerede er skabt i andre kommuner.
Sociale relationer er vigtige for alle - ikke mindst, når man rammer den modne alder. Det ved de alt om i DGI, der i mere end 150 år har samarbejdet med foreninger landet over for at sammensætte sportstilbud, der kan få så mange som muligt af os til at leve sunde og aktive liv.

Samvær skaber værdi

“Det er rigtigt, at motion er supervigtig for vores krop, når vi bliver gamle. Men det er lige før det slet ikke er det vigtigste. I virkeligheden ønsker vi at hjælpe ældre til at dyrke motion og idræt, fordi hyggeligt samvær med andre, som man føler, man har noget til fælles med, er med til at skabe værdi og mening i tilværelsen,” fortæller Tamara Flege-Andersen fra DGI Nordsjælland. jesl

Publiceret 22 July 2016 07:30

SENESTE TV

Barok i kirken

Onsdag den 3. juli lyder der velklingende barokmusik, som kan nydes i de helt rigtige omgivelser under Skibby Kirkes store hvælv, der gengiver stemningen og atmosfæren i musikken helt tæt på publikum.

Koncerten begynder klokken kl. 19.30, og du kan høre et helt nyt program med Bachs berømte Dobbeltkoncert for fløjte, barokviolin og cembalo, Vivaldis koncert "L'estro armonico” – Den harmoniske have, Couperins "Le Tic Toc Choc" – Vækkeuret, der løb løbsk! og ikke nok med det - Daquins "Le coucou" Gøgen, der ikke ville holde op med at kukke!

Programmet spilles af den italienske barokviolinist Roberto Falcone, fløjtenisten Mogens Friis og den svenske cembalist Anders Danman. Alle tre musikere er af international klasse med omfattende koncertvirksomhed både i Skandinavien og det øvrige Europa.