Fjordløberne indleder påsken med Færgelundsløbet

jægerspris Fjordløberne i Frederikssund tager for alvor fat på foråret, når motionsløbere i alle aldre inviteres til Færgelundsløbet skærtorsdag den24. marts. På den lidt udfordrende og kuperede rute ved Færgelunden glæder Fjordløberne sig til at tage imod mange motionsløbere, når løbet skydes i gang skærtorsdag kl. 10. ”Vi satser selvfølgelig på rigtig flot forårsvejr, så deltagerne får en god løbeoplevelse med hjem fra Færgelunden”, fortæller Fjordløbernes formand Jan Mathiesen, der i øvrigt kan fortælle, at løbet har været løbet i så mange år, at der formentlig er tale om Danmarks næstældste motionsløb.Det første Færgelundsløb blev afholdt d.22.spril 1945 altså godt en uge før Danmark blev et frit land efter 5 års krig. Det er muligt at forhåndstilmelde sig Færgelundsløbet frem til den 21. marts på Fjordløbernes hjemmeside www.fjordløberne.dk, men man kan også eftertilmelde sig løbet på selve dagen fra kl.8.30 - kl. 9.30 ved starten i Schweizerhuset i Færgelunden – dog mod betaling af et lidt højere startgebyr.

Publiceret 15 March 2016 00:00

SENESTE TV

Bro gør Hornsherred attraktivt: Investor vil bygge 100 boliger

Ikast-firmaet Klimahuse A/S har en ny udstykning med omkring 100 boliger på vej ved Selsøvej i Skibby. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

Forslaget til en lokalplan for området er netop sendt til Frederikssund Kommune, oplyser Claus Keld Hansen, som er medejer af Klimahuse A/S til avisen.

Rejsegilde fejret med pølser og kakao

"Det er den bro, der kommer, som gør, at vi har kigget på den side af fjorden - det at man lige pludselig kan ramme Rådhuspladsen i København på tre kvarter, som nogle siger - eller det bliver i hvert fald væsentligt hurtigere end at køre omkring Roskilde. Skibby er en driftig by med en fantastisk natur, og der er alt det, man som familie har brug for, med nyt børnehus, skole og butikker," siger Claus Keld Hansen fra Klimahuse A/S til Frederiksborg Amts Avis.