Sådan her ser den nye kultur-hjemmeside ud. Adressen er www.kuf.dk

Sådan her ser den nye kultur-hjemmeside ud. Adressen er www.kuf.dk

Ny hjemmeside for kulturen

Af
Jesper Kappel

Jesper Kappel

Så nu kan du få alt at vide om kulturen i Frederikssund. Du skal bare have enten en mobil, tablet eller en computer indenfor rækkevidde. Så er det nemlig muligt at komme på hjemmesiden og få masser af viden om kulturen i det lokale.
Det er Frederikssund Kulturråd, der har lancereret en helt ny kulturportal på nettet - www.kuf.dk. I år er det ti år siden, kulturrådet blev dannet som paraplyorganisation for de kulturelle foreninger og institutioner i hele den nye Frederikssund Kommune. Siden den gang er hjemmesiden ikke lavet om, men det er altså sket nu.
"Det er tale om en helt ny hjemmeside, som er responsiv, hvilket vil sige, at den også let kan tilgås og læses på mobiltelefoner og tablets. Det kneb gevaldigt med vores gamle side, og så har den fået en kraftig overhaling rent designmæssigt, så den ser meget mere moderne ud end vores ti år gamle sider," fortæller Kenneth Jensen, der er formand for Frederikssund Kulturråd.
Én af rådets opgaver, ud over at være politisk talerør, er ifølge Kenneth Jensen, også at profilere de kulturelle aktiviteter. Og netop denne opgave benytter rådet sit ti års jubilæum til at fokusere på ved at lancere den nye hjemmeside, som både indeholder gamle og helt nye elementer.
"Vi har jo altid haft et tæt samarbejde med både kommunen og KultuNaut vedrørende samling af informationer om alle vores kulturelle foreninger og kulturelle faciliteter i kommunen, og naturligvis en altid opdateret kalender over alt, hvad der sker på kultur- og fritidsfronten i vores kommune. Det har vi styrket med en flot ny kalender, hvor man også kan oprette egen huskeliste over lige præcis den type af arrangementer, man selv interesserer sig mest for," slutter Kenneth Jensen.

Publiceret 08 February 2016 06:15

SENESTE TV