Nyt liv i Skibby Rådhus

Skibby Rådhus har stået tomt siden 2007. Nu er Bente Naver flyttet ind, og med sig har hun 19 medarbejdere

Af
Af Birgitte Masson

Det tidligere rådhus i Skibby har siden kommunesammenlægningen stået ubenyttet hen.
Virksomheder, som har kunnet udfylde de mange kvadratmeter, har der været langt imellem. Lige indtil en medarbejder i Bente Naver Ejendomsadministration kom i snak med et kommunalbestyrelsesmedlem fra Frederikssund Kommune. For så gik det stærkt:
“Vi var så småt begyndt at drøfte, hvor vi kunne være. Vi var blevet for mange, men det var en svær beslutning, for vi havde nogle skønne rammer på Ryegaard Enkesæde,” fortæller Bente Naver, og hentyder til de smukke, herskabelige rammer beliggende mellem Holbæk og Roskilde, og som tilhører Ryegaard gods.

Firmaet ekspanderer

Alligevel ser det ud til, at Bente Naver har fundet sig godt til rette i det tidligere rådhus, og de 960 kvm som hun flyttede til kort før årsskiftet.
“Vi har haft et fint samarbejde med udlejer, som er Frederikssund kommune. Der var nogle forbedringer som skulle klares, før vi kunne flytte ind. Det er klart, at rådhuset bar præg af ikke at have være benyttet i en række år,” siger Bente Naver, som sidste år indgik kompagniskab med Mogens E. Mortensen.
Firmaet ekspanderer løbende, og har i løbet af seks år fået opgaven med at administrere110 ejendomme. Derudover rådgiver firmaet ved køb af bolig i forbindelse med bla lån, forsikringer og vedtægter.

Publiceret 28 February 2015 00:00

SENESTE TV

Bro gør Hornsherred attraktivt: Investor vil bygge 100 boliger

Ikast-firmaet Klimahuse A/S har en ny udstykning med omkring 100 boliger på vej ved Selsøvej i Skibby. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

Forslaget til en lokalplan for området er netop sendt til Frederikssund Kommune, oplyser Claus Keld Hansen, som er medejer af Klimahuse A/S til avisen.

Rejsegilde fejret med pølser og kakao

"Det er den bro, der kommer, som gør, at vi har kigget på den side af fjorden - det at man lige pludselig kan ramme Rådhuspladsen i København på tre kvarter, som nogle siger - eller det bliver i hvert fald væsentligt hurtigere end at køre omkring Roskilde. Skibby er en driftig by med en fantastisk natur, og der er alt det, man som familie har brug for, med nyt børnehus, skole og butikker," siger Claus Keld Hansen fra Klimahuse A/S til Frederiksborg Amts Avis.