Har du et værelse ledigt, kan arrangørerne af Aprilfestivalen sagtens fylde det op, når teaterfolk fra hele landet kommer til Frederikssund i april

Har du et værelse ledigt, kan arrangørerne af Aprilfestivalen sagtens fylde det op, når teaterfolk fra hele landet kommer til Frederikssund i april

Aprilfestival:

200 senge efterlyses

Aprilfestivalen vil gerne i kontakt med folk, som har en seng, de vil udleje, når festivalen løber af stablen fra den 19. til 26. april

Af
Jesper Kappel

Jesper Kappel

Verdens største turnerende festival med teater for børn og unge kommer til Frederikssund og Halsnæs kommuner fra den 19. til 26. april. Det betyder, at hundredevis af folk kommer til Frederikssund for at deltage i festivalen, og de skal have et sted at sove.
”Der kommer teaterfolk fra hele Danmark, og det er blandt andet disse folk, som vi gerne vil skaffe senge til,” fortæller Karina Hoffmann, der er rådsleder af Frederikssund Ny Initiativråd, der står for at skaffe sengepladser til de mange deltagere.
I løbet af de otte dage kommer omkring 130 teatergrupper til Frederikssund området for at deltage i festivalen, som vil sætte et gevaldigt fingeraftryk på bybilledet.
”Det er omkring 200 sengepladser, som vi gerne vil skaffe. De skal være i Frederikssund by eller tæt på byen. Så hvis folk måske har et sommerhus eller et værelse i Jægerspris eller i Kulhuse, så er det bestemt interessant. Det samme er også værelser i villaer eller lejligheder i selve Frederikssund,” fortæller Karina Hoffmann.

Nemt at udleje

Initiativrådet har lavet en facebook-side, der hedder Aprilfestival_frederikssund_overnatning. Her går man ind og skriver om værelset eller sommerhuset, fortæller om hvor mange personer, der kan sove der, og om der måske er mulighed for at få morgenmad og selvfølgelig prisen.
”Når der så er nogen, der er interesseret i et værelse, tager denne eller disse personer selv kontakt til udlejeren, og man står selv for afregningen,” siger Karina Hoffmann.
Festivalen kulminerer fra den 23. til den 26. april, og derfor er der størst behov for sengepladser i disse dage
”Hvis folk er interesserede, så synes jeg virkelig, at folk skal gå ind på facebook-side og skrive om deres tilbud. Det her er også en mulighed for at åbne Frederikssund for resten af Danmark og møde nye mennesker, og så er det altid en rar følelse at hjælpe,” slutter Karina Hoffmann.

null

Publiceret 12 February 2015 08:40